Indiferent care va fi rezultatul alegerilor prezidentiale, Elena Udrea simte ca are o misiune importanta de indeplinit: primenirea clasei politice.

Dupa ce „a curatat” Partidul Miscarea Populara de oportunisti (intelectualii care se bateau pentru un post de europarlamentar – n.r), Udrea a pus ochii pe o alta formatiune politica. Este vorba de PSD, cel mai mare partid din Romania, care, daca ne luam dupa candidatul PMP, ar trebui sa treaca printr-o operatie de extirpare a coruptiei plus o slujba de exorcizare. Cu sau fara acordul social-democratilor, Elena Udrea s-a angajat sa indeplineasca aceasta sarcina dificila. Si nu a facut aceasta promisiune oriunde, ci la Mehedinti, intr-un fief rosu.

„Chiar daca Victor Ponta nu se dezice de Adrian Duicul (presedintele suspendat al Consiliului Judetean Mehedinti, arestat pentru fapte de coruptie –n.r), noi aici, la Mehedinti, o sa castigam batalia pentru Cotroceni si o sa incercam sa transformam si PSD-ul pentru ca semnalul despre ceea ce inseamna activitatea in teritoriu a baronilor locali PSD s-a dat si de la Mehedinti. Am vazut cu totii ce inseamna un baron local aici in judetul dumneavoastra si am vazut si ce inseamna modul in care Victor Ponta intelege relatia cu baronii locali. Victor Ponta, cel care are un dublu discurs, una spune in afara tarii, alta spune in Romania, ne zicea la Bucuresti ce nu a avut curaj la New York, ca nu se dezice de baronul Duicu. Nu-i nimic, o sa reformam noi si PSD-ul de aici, din Mehedinti, incepand”, a precizat Elena Udrea.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.