Monica Macovei, candidat independent la Preşedinţie, a declarat, la Timişoara, în debutul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, că doreşte transformarea României, mai ales că toţi ceilalţi politicieni promit „schimbarea” ţării, deşi au stat ani întregi la putere.

„Schimbarea deja nu mai înseamnă nimic, sunt cuvinte goale. Ponta e la putere de peste 2 ani de zile şi acum promite schimbarea României. Băsescu e preşedinte de 10 ani şi încă vorbeşte de schimbare. Johannis vorbeşte de asemenea de schimbare, deşi PNL a fost la guvernare de mai multe ori. Tăriceanu şi Udrea vorbesc de schimbare, deşi au fost şi ei la putere. Vreau să transformăm România, aşa încât preşedintele să fie angajatul românilor”, a declarat Monica Macovei. Monica Macovei pledează pentru transformarea României prin cele 10 porunci pentru politicieni, incluse în viziunea pentru ţară, şi prin cele 100 de măsuri şi proiecte pentru România, pe care le propune.

Integral în Adevărul

Integral pe AdevărulComentarii

un ardelean Degeaba vrei numa` tu ! Trebe` sa vrea si ailalti ! Adica alegatorii care voteaza ! Ori ....la cate ai facut tu IMPOTRIVA ROMANIEI, minciunile si "rautacismele" contra poporului votant din Romania.....vei capata....cel mult picioare in fund !

7 octombrie 2014 1:56

Hoasca nu vrea presedinte ci vrea o situare mai buna in PE Tunsa ca o scolarita aceasta babornitza vrea sa o rezolvam cu un click si un zambet. Hoasco da-ti chilotii jos sa ti-o bag pana la click sa imi apara si zambetul!

6 octombrie 2014 22:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.