Marea Britanie îl va convoca pe ambasadorul Chinei pentru a-i transmite "preocuparea" în legătură cu atitudinea autorităţilor faţă de protestele din fosta colonie britanică Hong Kong.

"Îl vom convoca pe ambasadorul Chinei la Londra pentru a-i transmite preocuparea şi consternarea în legătură cu modul în care autorităţile de la Beijing par să refuze poporului din Hong Kong dreptul legitim la alegeri libere şi echitabile", a anunţat vicepremierul britanic Nick Clegg.

Zeci de mii de persoane continuă să protesteze în Hong Kong, cerând organizarea de alegeri libere în anul 2017.

Integral pe MediafaxComentarii

Mama lui gica-contra ...dragu mami n-am crezut ca vei fi chear asa de idiot!!! Si acum ma mai suna seful de la CAP si-mi reproseaza faptul ca nu te-am avortat!!!! Nu credeam ca vei fi asa de CATASTROFA!!!!

1 octombrie 2014 8:41

Pentru gica contra si toti papagalii prooccidentali scanteia din Hong Kong poate sai trezeasca pe comunistii din China!!! Cat de prosti puteti fi voi? Cum credeti ca un popor , care numara mai bine de 25% din populatia globului, precum cel chinez se poate impedica de niste IMPERIALISTI, BORFASI, PEDOFILI ca cei din UE si SUA . Marea Britanie inca nu s-a acomodat cu statul actual ...tanjeste dupa teritorii ce nu le apartine. Anglezilor daca le este mila de populatia din Hong Kong s-ai cheme la in anglia ..acolo este PAMANTUL POPORULUI CHINEZ!!! Sper ca RUSIA-CHINA-COREA DE NORD-IRAN si CUBA sa le dea celor din UE si SUA cu varf si indesat

1 octombrie 2014 8:38

gica,contra Scinteia Hong Kong-ului poate declansa rasturnarea comunismului in China

1 octombrie 2014 1:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.