Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Traian Băsescu face orice să o vadă pe Elena Udrea la Cotroceni.

După ce în weekend, după lansarea lui Udrea din stradă, cei doi s-au retras într-o berărie şi au băut bere la halbă, acum preşedintele a invitat o pe blonda sa favorită la dineul Clubului Politic, la Cotroceni.

Astfel, Udrea a stat umăr la umăr cu politicieni, ambasadori sau directori ai unor companii străine din România, dar şi cu magistraţi sau jurnalişti apropiaţi Administraţiei Prezidenţiale.

Senatorul Gabriela Vrânceanu Firea a vorbit despre invitații dineului, în cadrul ediției de astăzi a emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu".

"Văzând că doar afișându-se la malul mării cu tricol PMP-ului, mâncând mere în Piața Publică și afișându-se în public cu Elena Udrea, președintele nu a obținut la europarlamentare pentru PMP decât un 6 la sută,o cifră foarte mică în comparație cu aspirațiile acestei formațiuni politice, dar și ale mentorului acestuia,președintele în funcție, acum merge la etapa grea a marketingului politic, și se adresează de la tribuna prezidențială, total ilegal și anticonstituțional, diferitelor categorii socio-profesionale, în încercare de a mări această cifră, în avantajul președintelui PMP", a declarat aceasta.

"Cred că întreaga societate ar trebui să reacționeze pentru că președintele nici măcar nu mai mimează o echidistanță față de partidele de pe eșichierul politic ", a mai adăugat Gabriela Firea.


Comentarii

Marc Păi bine, Fireo, dacă a fost chetă a fost din bani publici, ce zici de miliardul furat de ai tăi (ajutați puțin și de alții), societatea nu ar trebui să se mobilizeze, parlamentul nu ar trebui dizolvat, PSD nu ar trebui interzis? Vedea-v-aș ilegaliști, de altfel jumătate sunteți, 80% din electorat a votat să fiți 300 dar voi v-ați înmulțit la 600 de putori și escroci în parlament! O să faceți mămăliga să explodeze iar, mizerabili corupți!

1 octombrie 2014 10:12

elena basesecu Felicitari pentru Gabriela Firea care are tinuta morala si pe care javrele tovarasului nu trebuie sa o atinga. Udrea e o rusine pentru natiunea asta si numai un obsedat sexual o poate sustine. Tiganca nu se va da in laturi de la nimic pentru a-si sustine interesul.

1 octombrie 2014 8:13

Kix Fix Nu suntem atat de prosti ca sa nu vedem ca tote atacurile la Ponta si Johannis sunt opera lui Base întru Udrea. Penibil si absolut nerealist. Realitatea tv, singura speranţă în lupta cu Ponta&comp., prin Lavinia, mai nou şi Rareş şcl. le stă, greţos, aproape...

1 octombrie 2014 8:08

gica,contra Madam Firea ai mizat pe o carte gresita Cacialmaua lui Ponta n-o sa tina si probabil ca a-ti simtit deja miros de Udrea pe la Cotroceni

1 octombrie 2014 2:17

ziarist Intreaga societate trebuie sa se mobilizeze contra PSD.-istilor hoti si mafioti,,baronilor locali primarilor,incusiv sotului tau Firea,,,acum se va descoperi toate excrocarile guvernari Nastase,, si copilui Ponta,,,la puscari cu voi acolo va e locul,,si Iohannis presedinte

30 septembrie 2014 21:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.