După câteva luni de când sunt împreună, primarul Sectorului 5 din Capitală, Vanghelie Marian, a recunoscut că are o relaţie de amor cu Oana Niculescu-Mizil.

Marian Vanghelie a recunoscut marţi seară la «Un Show Păcătos» că se iubeşte cu Oana Mizil. Atât primarul, cât şi deputatul PSD sunt căsătoriţi.

«Da, e adevărat, nu am nimic de ascuns. M-a atras foarte mult structura ei, aşa ca om. De cât să spun, nu ştiu...! Nu sunt de acord că amestecăm viaţa privată în toate mizeriile jocurilor politice. Eu şi Oana suntem doi oameni liberi.

Eu de un an de zile m-am despărţit de soţia mea cu care am hotărât, totuşi, să creştem împreună copiii pe care îi avem, iar de câteva luni trăiesc o poveste de dragoste cu Oana Mizil. Amândoi ne ştim de câţiva ani. Nu vrem repezim lucrurile, ci să le lăsăm aşa cum le aşază Dumnezeu!», a declarat Vaghelie.

"Dar viaţa personală a lui Marian Vanghelie nu e atât de importantă faţă de ce se întâmplă în România în zilele acestea, faţă de oamenii care se află acum la Piaţa Universităţii", a mai spus edilul Sectorul 5 din Bucureşti.

Integral pe Click!Comentarii

Ciutacul rozaliu. Mai Mareane , la banii tai puteai gasi una cu o "structura" si mai mare. De exemplu Olguta Vasilescu.

18 ianuarie 2012 14:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.