Desi este casatorit, primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, este indragostit lulea de colega sa de partid, Oana Niculescu-Mizil, iar cel mai recent “rod” al iubirii lor este o vacanta de amor, petrecuta in Alpii francezi.

“Tot ce se intampla este un lucru firesc. Nu neg aceasta relatie. De ce sa neg?! Ceea ce nu stiti dumneavoastra este ca si, eu si Oana suntem doua persoane libere. Nu era cazul sa iesim public si sa anuntam ca noi doi avem o relatie de prietenie. In continuare relatia noastra va fi frumoasa si discreta, asa cum a fost cea cu sotia mea, timp de 28 de ani, care s-a incheiat in urma cu un an, din cauza programului mei si din cauza mea. Nu am fost in interes de serviciu, ci in concediu impreuna cu Oana Mizil”, a marturisit Marian Vanghelie.

Conform informatiilor aparute in presa cei doi PSD-isti ar fi fost impreuna in statiunea franceza Megeve, unde Vanghelie a inchiriat cea mai luxoasa vila, Chalet Indigo, situata chiar la baza partiei si cea mai impresioanta priveliste din toata zona. Pentru asemenea rasfat edilul bucurestean a scos din buzunar nu mai putin de 120.000 de euro pentru sejurul de sapte zile, care a inclus un bucatar personal si un SUV la scara pe toata durata sederii.

“E pacat si dramatic in Romania ca am inceput sa jucam totul politic, inclusiv partile din viata de familie, ma refer la modul in care s-a intamplat si s-a aflat. Oamenii au alte probleme in Romania si nu cred ca ii intereseaza viata lui Vanghelie. Sunt un om serios!”, a incheiat primarul sectorului 5.

Integral pe NaţionalComentarii

HITLER IAAAACCC .... BUUUEEEE !!!!!

19 ianuarie 2012 14:18

gungubaba Curiozitatea este de unde draqu are ciumpalaku' asta atata cascaval. 120000 de euro pentru 7 zile de dezmat mi se pare ceva de necrezut. Asta a bagat mana pana la umar .....

18 ianuarie 2012 23:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.