Ca sa nu fie acuzati ca s-au dedulcit si ei la manifestatii grandioase, atat de dragi PSD-ului, pedelistii si liberalii i-au organizat lui Klaus Iohannis o lansare in stil clasic.

Oameni adunati in piata, discursuri mai mult sau mai putin mobilizatoare si o baie de multime. La asta s-a rezumat evenimentul ACL. „Un lucru bine facut”, in opinia organizatorilor, dar care a scartait din cauza personajului principal: Klaus Iohannis. Si asta pentru ca prezidentiabilul ACL nu a reusit sa treaca marele test, demonstrand inca o data ca nu are capacitatea de a genera emotie in randul celor pe care se presupune ca vrea sa-i aduca la vot. Prin urmare, eforturile lui Ludovic Orban, Gheorghe Falca, Alina Gorghiu sau chiar Razvan Ungureanu, de a crea o legatura cu cei peste 40.000 de oameni stransi in fata Guvernului, au fost initile, Iohannis reusind in nici cinci minute sa imprime o stare de toropeala generala.
iohannis multime Iohannis, lansare la relanti

Aproximativ 45.000 de oameni au asistat la evenimentul organizat de ACL

Practic, candidatul ACL s-a sabotat singur, atunci cand a ales sa citeasca discursul de pe prompter si nu de pe o foaie de hartie, cum se obisnuieste. In consecinta, l-a exprimarea si asa greoaie a lui Klaus Iohannis s-a adaugat incercarea acestuia de a nu rata vreun rand de pe ecran. Ce-i drept n-a facut-o, dar daca speech-ul lui a avut si substanta, ei bine aceasta a fost neutralizata de lipsa de vlaga si convingere.

Social-democratii, loviti de amnezie

Asa cum era de asteptat, lansarea lui Klaus Iohannis trebuia analizata si desfiintata de adversari. Motive se gaseau, nu-i vorba, trebuia doar sa urmaresti cu atentie intreg evenimentul. Pentru ca nu au dorit probabil sa-si piarda vremea, pesedistii s-au legat de singurul amanunt de care nu aveau dreptul sa se lege: debandada creata in oras in urma mitigului ACL. „Lansarea lui Iohannis s-a facut sub sloganul <>”, a comentat purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Vranceanu Firea. Reactia acesteia, total deplasata, vine la doar o saptamana dupa ce orasul a fost blocat de autocarele cu care pesedistii si-au adus tot la lansare cei peste 60.000 de participanti. Un detaliu pe care Gabriela Firea se pare ca l-a uitat insa.

Integral pe NaţionalComentarii

lamaia politica Pentru ca este sluga lui basescu pentru udrea nu putea sa faca ceva prin care sa iasa el prea mult in evidenta!!! Va renunta in final in favoarea matracucei! Asta a facut antonescu Romaniaiei de dragul nevestei lui! A vandut un partid important lui base, a nenorocit Romania si si-a batut joc de voturile romanilor! Niste javre ca si base!

29 septembrie 2014 9:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.