National Geographic Channel atinge un subiect sensibil în fascinantul documentar "Canibalii de azi", difuzat de la ora 21.00.

n Africa şi în Asia, unii luptători cred că dacă mănânci trupul unui duşman capeţi puteri magice. Exploratorul Piers Gibbon analizează o serie de zvonuri macabre despre practici antropofage în junglele din Papua Noua Guinee.

Pentru a se documenta, el a călătorit în acea zonă, căutând triburi ai căror membri obişnuiau să consume carne de om. Aici a întâlnit mai mulţi bărbaţi care au descris, cu calm, cum se omoară şi se mănâncă oamenii.


Gibbon a interacţionat şi cu unul dintre ultimii lideri ai comunităţii Biami, un bărbat care pretinde că în fiecare noapte îi apare un spirit şi-i spune numele celor care fac magie "rea". Aceştia sunt ucişi şi apoi mâncaţi.
Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

INGINERUL mai MIERELO cred ca aseara ai mincat cam multa carne. Mai vrei?

7 februarie 2012 11:06

romeo cred ca prima data ar trebui serviti la masa ungurii si apoi guvernantii ca aperitive :)))

3 noiembrie 2011 19:39

ecologist Poate carne de african.Carnea de european hranit cu chimicale...n-as pune gura! Dar, deocamdata nu e iminent sa apara pe piata. Se promoveaza, pt. moment, consumul de insecte.Care aveti paduchi, purici,e momentul sa-i rentabilizati!

20 octombrie 2011 7:38

Jude Traian Asa domnilor din mass-media ! Nu ne ajung conflictele violente prin care liderii financiari, politici, etc conduc grupari care distrug milioane de vieti zilnic la nivel planetar dar mai puneti si voi gaz pe foc pentru ca oamenii, in lipsa hranei de pe glob, sa-si indrepte atentia catre semenii lor pentru a nu mai fi nevoie de pandemii care sa scada numarul populatiei mondiale !

19 octombrie 2011 8:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.