Președintele Traian Băsescu a transmis, joi seară, un mesaj prin care își exprimă convingerea că referendumul pentru independența Scoției "va revalida unitatea Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și apartenența Scoției la acesta".

"Peste câteva ore se vor închide urnele la referendumul pentru independența Scoției. În acest context, îmi exprim convingerea că acest referendum va revalida unitatea Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și apartenența Scoției la acesta. Și Uniunea Europeană, și Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), dar și România au nevoie ca Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord să rămână un partener puternic, așa cum este în prezent", afirmă șeful statului, în mesajul difuzat joi seară de Administrația Prezidențială, cu privire la referendumul pentru independența Scoției.

Integral pe AgerpresComentarii

anne1970_ar Ciudat comportament pt un presedinte al ROMANIEI. Tara arde si baba se piaptana. Ce-l framanta pe C2H5OH? Unitatea Marii Britanii. Constitutional, el trebuie sa fie atent la unitatea ROMANIEI. Dar ce sa faca printre aburi?

18 septembrie 2014 23:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.