De cand s-a intors in Romania, Monica Gabor evita sa iasa prea mult prin oras, insa sunt si situatii in care trebuie sa se expuna. In putinele ei escapade urbane, fosta doamna Columbeanu evita sa plateasca serviciile unei companii de taximetrie si prefera sa apeleze la putinii apropiati care i-au mai ramas dupa divortul de milionarul de la Izvorani.

In urma cu doua zile, Monica Gabor, un personaj extrem de discret in peisajul monden de cand a revenit in tara, a dat piept cu atmosfera bucuresteana, in incercarea de a ajunge repede si neobservata la o intalnire. Nasul ei de cununie, Matei Miko, a vrut sa o vada si a invitat-o la un restaurant de lux din Herastrau. Pentru aceasta iesire, fosta doamna Columbeanu s-a pus la patru ace, si-a luat aerul de diva si a comandat o masina. Nu un taxi, cum ar fi fost de asteptat, ci Mercedes-ul surorii ei, cu tot cu aceasta la volan. Ramona si-a condus sora in Herastrau fara sa comenteze si, mai mult, a facut si pe ghidul turistic pentru ea, aratandu-i ce s-a mai schimbat in Capitala de cand ea a plecat in State. De pilda, a tinut mortis sa o puna in tema cu faptul ca unul dintre cluburile in care obisnuia sa mearga a fost demolat. La destinatie, Ramona si-a respectat simplul rol de sofer si nu a coborat din masina. Si-a lasat sora in fata restaurantului si si-a vazut de drum. La scurt timp dupa ce Moni a intrat in restaurant, Matei Miko a condus-o la un taxi pe domnisoara care ii tinuse companie pana in acel moment, semn ca intalnirea cu fina lui avea sa fie una discreta, fara martori. Moni a parasit restaurantul dupa doua ore si nici de data aceasta nu a apelat la serviciile unei companii de taxi. Nici macar la cele ale surorii ei, ci la ale Dianei Haidinger, una dintre putinele prietene care i-au mai ramas dupa divort, pe care a chemat-o sa o ia imediat ce intrevederea a luat sfarsit.

Integral pe CancanComentarii

Adi Uauuuuuuuuuu , ce stire interesanta , de 1000 de cuvinte !!! Tot de la CanCan vine ?? Aloooooooooo , CNA-ul !!! Asta nu e intruziune in viata privata` a unor oameni ? Parca mai ieri ziceati ca` sa` se mai inceteze cu intratul cu bocancii in viata privata` a oamenilor ! Asta ce e ?? Sau de Monicuta nu va` e frica` asa ca de Huidu, care va poate face terci in emisiunile lui acide ?

20 octombrie 2011 16:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.