Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, luni, că este ”din alt film” în calitatea sa de candidat la prezidenţiale, acest lucru deranjându-i pe toţi ceilalţi aflaţi în cursă, deoarece le-a luat din procente, ajungând într-un an la 30% din opţiuni, iar în turul doi la egalitate cu Victor Ponta.

Iohannis a fost întrebat, într-o emisiune a postului B1 Tv, dacă nu are senzaţia faptului că din campania sa pentru prezidenţiale lipseşte ceva anume sau că acţiunile sau discursul său ar fi ”incomplete”.

”Vreau să fac altfel de politică, am altfel de discurs. Asta nu înseamnă neapărat că, dacă lumea s-a obişnuit cu un anumit fel de discurs, aici, puţin mai spumos, puţin mai cu un debit verbal enorm, trebuie să fie toţi la fel. Nu, eu vin cu un discurs care cred că mă caracterizează. (...) Acesta este discursul meu, acesta este felul în care fac eu politică. Eu vreau să fiu ales preşedinte al României fiindcă fac aşa politică, nu vreau să fiu un actor ales fiindcă aş corespunde unei imagini create de media sau de altcineva”, a spus Iohannis.
Integral pe MediafaxComentarii

Bruno @COMUNISTU' - dupa limbaj si atitudine, esti un monument de inteligenta si de eruditie comsomolesca. Vad ca ti-a folosit calificarea la locul de munca. Ti-a slefuit si limbajul si ti-a fundamentat crezul ca tot ce e al celorlalti poate fi al tau, iar ce este al tau ramane numai al tau, asa-i? Esti un diamant de "gospodar", slefuit in grupele de soc care au "ajutat" la colectivizarea bunicilor si parintilor nostrii, siluind femei si copile sub 10 ani si dand foc la casele oamenilor cinstiti si muncitori care s-au lasat "convinsi" de batele voastre, de limbajul si de mirosul vostru de "colhoz", sa-si cedeze avutul muncit in folosul comunitatii lenese si puturoase. Te doare sa vezi ca ai trait intr-o lume nedorita de nimeni si ca toata viata ta s-a irosit pentru o minciuna. C-ai fost un executant docil fara creier, o masa de manevra inculta, care a torturat, cerazand c-o faceti pentru voi. Cat de retardat sa fii ca nici astazi sa nu-ti dai seama ca ai trait degeaba si ca generatia tanara de astazi, deci atat copii cat si nepotii tai, sunt dusi in eroare de fostii tai tovarasi de arme(citeste .. bate, topoare si propriile voastre madulare), care te-au folosit(citeste .. facut) si pe tine atat atunci ( in comunism ), cat si astazi in neo-comunism, doar ca sa-si atinga scopul, adica sa-si umple ei buzunarele ..!? Ti-ai inramat Carnetul de Partid(diploma de crime impotriva umanitatii)? Trec frecvent prin Sibiu si stiu cum era inainte sa vina Johannis. Muta-te sa minti la alta masa. Sibiul nu are someri! Cu asta am spus tot. Ai trait si ai sa mori degeaba! Comunistule!

3 septembrie 2014 2:50

fritz Cu 30 % o sa rămâi şi chiar mai putîne. Iar despre filmul in care joci ,este la fel cu cel în care mai joacă Basescu

2 septembrie 2014 13:04

COMUNISTU' @ Bruno- Bai jegosule, ce-ar fi sa te duci tu pana la Sibi si sa vezi dincolo de centrul orasului, nu chiar foarte departe si dupa aia sa-mi spui despre rezultate. Oare asa vrei sa fie si Romanica, ceva spoiala la Bucuresti si, pe masura ce te departezi de centru, mizerie si saracie, dar acoperita de spoiala centrului.

2 septembrie 2014 12:36

Bruno @Lucia Burduja - cred ca nici nu realizezi ca te acoperi de ridicol cu propria afirmatie. Romania s-a saturat de discutii si comportari "mioritice" care azi insemna altecava decat ieri si va insemna cu totul altceva maine sau in viitor. Romania doreste seriozitate si stabilitate, decizii politice cu discernamant si evaluare permanenta a consecintelor propriilor hotarari. Cum crezi tu ca poti gasi pe cineva care sa posede aceste calitati, dar pe deasupra sa ramana mai departe "mioritic" in comportament si afirmatii, pt ainteresa sau chiar inveseli poporul ? Adica sa fie un enterteiner in vorbe si comportare, dar si un politician serios, competent, de cuvant, si plin de responsabilitate ? Nu ti se pare ca tu cauti de fapt porcul cu carne de pui cu blana de oaie, care face oua si da lapte si daca se poate si miere de albine? Lasa politica si managementul administratiei lacalitatilor sau pe cel de stat in mana unor manageri adevarati care deja au demonstrat rezultate( ca Johannis cu Sibiul ) si sa revina enterteinmentul pe mana unor enterteineri pregatiti pentru asa ceva, precum Iuliana Tudor sau Moise guran, sau daca preferi tu a celor improvizati ca, Salam, Guta sau Maruta.

2 septembrie 2014 10:27

Angela da, dintr-un science-fiction, dar mult fiction si aproape de loc science.

2 septembrie 2014 10:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.