Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, a declarat corespondentului MEDIAFAX că nu este vorbăreţ, dar este combativ şi că abia aşteaptă să-l întâlnească pe Victor Ponta în dezbaterile TV, pentru a-l întreba "multe lucruri” faţă în faţă.

"Eu nu sunt vorbăreţ, dar sunt combativ. Oamenii s-au săturat de vorbe goale, toţi au venit, au promis marea cu sarea, au plecat. Uitaţi-vă la Moldova, au promis aici mult, dar zona tot săracă a rămas. Eu vorbesc mai puţin, dar dacă promit ceva, atunci şi fac”, a spus Iohannis.

Întrebat dacă va accepta să participe la dezbaterile TV într-un eventual tur doi cu Victor Ponta, Iohannis a spus că abia aşteaptă să ajungă faţă în faţă cu actualul premier.
Integral pe MediafaxComentarii

@7.4M de ciumpalaci cretini Eu in locul lui Johannis as tacea din gura. E un prapadit, ce mai - a fovedit-o pina si declaratiile de avere. Dupa 25 de ani a reusit sa isi faca SASE CASE, de a dat apa la moara pontacilor. Asta in timp ce "prioiceoutul" si "cinstitul": Mitoman a reusit sa isi faca nu mai putin de SAPTE CASE! SAPTE. E drept, trei jumate sunt ale celui mai bune europarlamentare a neamului romanesc dintoitdeauna (nu, nu Cretu, ci) DACIANA SARBU. Deci, numai TREI JUMATATE apartin in totalitate lui Ponta. Precdis din salariul lui de procuror, de "avocat de succes" si a celor 27 de ore facute la privat la Turcesti. (nu la Turcescu!) Cum e, bai Nana, cu casele lui Ponta, eh? Daca-ti olac dezastrele nationale, evident ca nu mai ai nevoie de Johannis: il ai pe Mitoman!

1 septembrie 2014 10:59

NANA Johannis dreptaci de-al Basescului, cu imobile de sute mii Euro, facute din salariul de functionar public, plus meditatii ?! idem Udrea Nutzi cu hectare de milioane Euro-tot din salariul de ministereasa, idem Blejnar cap de crima organizata, idem Mircica Basescu putred de bogat din spagi tziganesti, predate mai departe, pt coruperea Justitiei, idem Videanu in SUA ar fi fost inchis pe vecie, idem Basescu cu flota si hectare de milioane Euro, cu nunti la fiice de sute mii Euro, idem preacinstitul Boc alt bandit care a sterpelit veniturile romanilor, care guvern pdl-epros a inchis spitale si scoli...nene Johannis, matale ce dezastre vrei sa mai aplici Poporului Roman ?!

1 septembrie 2014 9:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.