Simona Halep a pierdut în turul trei de la US Open în faţa numărului 121 WTA, Mirjana Lucici-Baroni, scor 0-2 la set-uri, 6-7 (6-8), 2-6. Deşi a avut 5-2 în primul set, Simona a pierdut avantajul, iar jucătoarea croată a revenit incredibil, cîştigînd în tie-break. Avînd moralul la cele mai înalte cote, Baroni şi-a adjudecat şi set-ul al 2-lea fără prea multe probleme, 6-2. Simona Halep a ajuns în turul trei după ce a învins-o rapid pe slovaca Jana Cepelova, cu 6-2, 6-1, în mai puţin de o oră.

Integral pe Gazeta SporturilorComentarii

Ilie Pintilie Nastacse Zero talent, ceva ambitie, ceva foame in git. Cu astea nu bati decit alte fosmiste, lucru care s-a intimplat. Cind a dat de vreuna cit de cit talentata, a luat-o la bot. Hai acasa, sa te facem ambasadoare UNICEF ca ai batut niste fătuci care invaţau sa dea în minge...! Că e pe locul doi in lume la nustiuce punctaj? Sa fim serioşi, e o eroare datorita nivelului scazut, de moment

30 august 2014 22:21

UNFORGIVEN Am mai spus-o aici, sa nu ne imbatam cu apa rece si sa judecam dupa algoritmul de calcul al puntajului WTA. Mirjana 121WTA a aratat o inalta clasa, lovituri complexe, tari si unghiuri perfecte, desi cam inconstanta in setul 1. Simona a gresit mai mult ca niciodata ; A avut de doua ori set ball la 5-2 si la 5-4. Ce am vazut pe teren, m-a speriat si la 2-1 in setul 2, am mutat postul. PS: Alarma pe care am tras-o aici, nu a fost falsa !

30 august 2014 0:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.