În noaptea de Halloween, trupa românească de rock Cargo va susține un concert la Arenele Romane din București. Alături de Cargo, pe scenă vor urca și o serie de invitați speciali, în cadrul unui show spectaculos de sunet și lumini.

Biletele sunt deja în vânzare pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet din toată țara (UMAN, Senia, Perfect Tour, Magazinul Muzica - Adresele complete aici: www.iabilet.ro/rețea) cu prețuri începând de la 30 de lei (earlybird până pe 15 septembrie) până la 70 de lei VIP, cu loc în față scenei în număr limitat.

Posesorii de bilete VIP au șansa de a câștiga unul din cele 20 de premii Premium care beneficiază de Meet & Greet cu trupă (autografe, afișe și poze). Biletele costă 30 de lei până pe 15 septembrie, 40 de lei până pe 15 octombrie și 50 de lei până pe 30 octombrie și la intrare. Numărul de bilete VIP la 70 de lei este limitat.

Înființată la Timișoara în 1985, Cargo a revoluționat rockul românesc încă de la primul album,”Povestiri din gara”. Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995,”Destin” iar gloria absolută în 1998, de Sânziene, când au lansat ”Ziua Vrajitoarelor” și o brousa intitulată ”Jurnal de bord”, cu texele tuturor cântecelor și biografia oficială a trupei.

La începuturile anilor 2000 se lansează ”Bagă-ți mințile în cap” sub egida MediaPro Music, iar în 2007 au lansat un album a Best Of”, intitulat ”XXII” ce conține 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei, a Nu mă lasă să-mi fie dor” și ”A 5-a dimensiune”, s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public.

”A 5-a dimensiune” vorbește despre panica oamenilor cu privire la sfârșitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune în alta”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei. ”În plus, în piesă este vorba și despre dorința de eliberare a omului modern din junglă vieții moderne, într-o altă lume, într-o altă dimensiune”, a completat Florin Barbu, bassistul Cargo.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.