Protestul din Piaţa Universităţii s-a încheiat, duminică noapte, după aproape 12 ore, aproximativ 30 de manifestanţi care mai erau în zona fântâni de la Facultatea de Arhitectură fiind ridicaţi de jandarmi, care i-au încercuit şi i-au dus la dube.

Cei aproximativ 30 de protestatari rămaşi la Piaţa Universităţii duminică noapte, după ora 24.00 şi după ce majoritatea manifestanţilor au plecat spre Piaţa Unirii, unde au avut loc incendieri şi vandalizări, au fost încercuiţi de un cordon de jandarmi.

În urma protestelor de duminică din Capitală au primit îngrijiri medicale 51 de persoane, 19 au fost duse la spital, dintre care patru jandarmi, potrivit informaţiilor de la SMURD şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov. Din totalul victimelor, 16 au fost duse la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi la Spitalul Floreasca, iar trei la Spitalul de Oftalmologie, pentru suferinţe provocate de gaze lacrimogene şi alte substanţe.

Pompierii au intervenit pentru stingerea a patru incendii până la ora 23.50. Zonele în care au fost incendii sunt pasajul Unirii, bulevardul Mărăşeşti, magazinul Cocor şi strada Halelor, unde a ars o maşină, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Vasile Daniel.


Comentarii

CRYSTI UNDE SUNT INVITATII OPOZITIEI CARE PANA NU DEMULT URLAU CU SPUME LA GURA LA POSTUL ANTENA3 IMPOTRIVA ACTUALEI PUTERI???/...NU MAI AVETI SCAUNE IN STUDIOURI PT EI???...UNDE ESTE PONTA SI ANTONESCU???...DE CE NU COBOARA OPOZITIA IN STRADA CU POPORUL ROMAN???...VA SPUN EU DE CE....PT TOTI ROD ACELASI CIOLAN...IAR CEI ACRE-I SUSTINETI INDIFERENT DE CULOAREA POLITICA PT CARE O AGREATI SUNTETI LA FEL CA EI...DE CE NU SPUNETI PE POST CA POPORUL S-A SATURAT DE TOATA CLASA POLITICA ACTUALA....PDL-PSD-PNL-UDMR-UNPR-PC....ETC....?????PROTESTELE INDICA FAPTUL CA NE-AM SATURAT SA FIM MANIPULATI DE UNII SI DE ALTII,SI CA ROMANII DORESC O ALTFEL DE ROMANIE,IN CARE SA TRAIASCA FARA GRIJA ZILEI DE MAINE.JANDARMERIA TREBUIE DESFIINTATA PT VIOLENTA DE CARE A DAT DOVADA IN ACESTE ZILE...JOS TOATA CLASA POLITICA ACTUALA DIN ROMANIA!!!

16 ianuarie 2012 13:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.