Președintele Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, a declarat miercuri, în Valea Jiului, că Victor Ponta, candidatul PSD în alegerile prezidențiale, nu poate atrage electorat mai mult decât cel pe care i l-ar putea oferi partidul, adică 38-40% din totalul alegătorilor.

Ea s-a arătat încrezătoare în șansele candidatului PMP, Cristian Diaconescu, de a ajunge în turul al doilea de scrutin al alegerilor prezidențiale, apreciind că dacă se va realiza acest obiectiv, atunci 'orice este posibil'.

'Victor Ponta nu are capacitatea să câștige un electorat mai mult decât cel pe care îl oferă Partidul Social Democrat. PSD are 38-40%, dar ca să câștigi Președinția ai nevoie de 50% plus unu. Diferența se ia de la nehotărâți sau de pe centru-dreapta eșichierului politic. Nimic până acum nu l-a arătat pe Victor Ponta ca fiind un politician capabil să îi convingă pe oameni', a declarat Elena Udrea, citată de un comunicat al PMP.Integral pe AgerpresComentarii

F Coana Nutzi cu mustata neagra ! Poza neretusata, ne-o arata pe presedinta pmp, cu mustata hormonala neagra - asa cum e in realitate blana coanei Nutzi !

8 august 2014 9:17

vv du-te la manastire sa nu te mai vedem, ca tot iti place sa faci matanii.

7 august 2014 9:15

STERPELESCU Braian Aceasta femeie toxica, intrata in politica romaneasca cu kooorul....

7 august 2014 7:44

v Elena Udrea, cred ca are dreptate, Cristian Diaconescu are posibilitatea sa "intre", numai sa desfaca ea picioarele, si sa o lase Javra Ordinara. Pe linie politica cred ca este total pe dinafara. Imi vine greu sa cred ca electoraltul va mai fi pacalit de Javra Ordinara cu aceleasi metode, sau cu ceva modificari.

7 august 2014 0:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.