Există, pe de o parte, companii care scot pe piață produse și, pe de altă parte, consumatori care le cumpără.Dincolo de afacerile mici sau chiar mari din fiecare țară în parte, există unele produse care se vând excelent în orice colț al lumii.
Coca-Cola. Zilnic, omenirea consumă 1,8 miliarde de doze/sticle cu această băutură carbogazoasă. Ca să ne imaginăm mai ușor, două din opt persoane din întreaga lume beau Cola în fiecare zi.
Chipsurile Lays. Numai în Statele Unite ale Americii se vând 633 milioane de pungi de chipsuri Lays. Ca greutate, acestea cântăresc mai mult decât un transportator de avioane.
Play Station. Din 1995 până în prezent, la nivel mondial s-au vândut 344 milioane de console. Dacă am aduna greutatea tuturor consolelor vândute, ar rezulta o masă echivalentă cu cea a două poduri Golden Gate din SUA, California.Integral pe Money.roComentarii

One Sau tigarile...

31 iulie 2014 23:55

CoRect Ati uitat se mentionati prezervativele. Acestea sunt folosite inca din Evul Mediu, cand erau confectionate din lana - de unde si denumirea de pulovar.

31 iulie 2014 21:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.