Cristian Diaconescu, candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, a declarat, sâmbătă, la Băile Tuşnad, că unitatea dreptei este un lucru normal, dar nu cu PDL-PNL ca principal vector, afirmând că nu se poate realiza o unitate cu "grupuri, politicieni, partide cu o situaţie politică incertă”."Ideea de unitate este logică, este normală. Problema vine din substanţa acestei idei. Deocamdată nu se poate realiza o unitate cu o serie de grupuri, politicieni, partide cu o situaţie politică incertă. Nu ştim care va fi candidatul la Preşedinţie, există o inflaţie de persoane cu interese contrare în acelaşi context politic, mă refer la grupul PDL-PNL, deci deocamdată este prematur să discutăm, din păcate, de un proiect de unitate”, a spus Diaconescu, citat de corespondentul MEDIAFAX.

El consideră că proiectul de unificare a dreptei ar trebui să ţină cont doar de interesele naţionale, şi nu de interesele diverselor grupuri, suţinând că, atât timp cât se rămâne pe această poziţie, "nu există unitate, cel puţin cu preşedintele unui partid care astăzi zgârie uşa Angelei Merkel".

"Câtă vreme se rămâne pe această poziţie, nu există unitate, cel puţin cu preşedintele unui partid care astăzi zgârie uşa la Angela Merkel pentru a intra în rândul Popularilor Europeni , pe care în urmă cu doi ani îi huiduia de pe stadion, ei aflându-se la doi kilometri distanţă. Este o contradicţie mult prea mare faţă de care este greu să tragi linia şi să pleci de la zero”, a conchis Diaconescu.

Integral pe România LiberăComentarii

v Ma, Diaconescu si altii ca el, voi confundati politica de dreapta, cu dreapta cu care faceti laba. Sint curios citi alegatori se vor lasa pacaliti de autotitulatura adoptata de acesti fost adepti ai PDL, inclusiv PDL-isti.

27 iulie 2014 23:34

liberalul socialist cretinii pesedeo-varanmi comenteaza pornind de la titlu - ca de obicei incomplet si manipulator. Cristian D nu are nimic cu Angela Merkel - el critica pe cei care acum "zgiriie usa" in timp ce acum doi ani o injurau de mama focului. Mai citriti, bai creitnilor, afirmatia lui COMPLETA! "partid care astăzi zgârie uşa la Angela Merkel pentru a intra în rândul Popularilor Europeni , pe care în urmă cu doi ani îi huiduia de pe stadion"

27 iulie 2014 20:25

Ileana Ionescu Care majoritate a romanilor?Fraude cu morti vii,cu voturi la indigou? Cred ca unii nu vor pricepe nicioidata ce s-ar fi intamplat daca le reusea lovitura de stat din iulie 20012.Toti capatuitii necinstiti ar fi scapat de raspundere.Basescu le era incomod nu prin ce n-a facut sau prin gafele si greselile lui ci prin ce a reusit sa faca privind statul de drept,separatia puterilor in stat, independenta Justitiei,DNA.Cei care il urasc pe Basescu sunt fie naivi fie fac parte din urmasii urmasilor beneficiari ai regimului comunist si postcomunist si nu au mai reusit in politica.Vreti un presedinte plagiator,mitoman,schimbator ca vremea si care sa apere interesele celor de dupa grattii sau puscariabililor? Votati-l.

27 iulie 2014 19:15

un pdl-ist diaconescu,pe langa faptul ca esti un lingau de cur prezidential si al blondei ,mai esti si prost. pana acum i-a pupat curul lui merkel ,seful tau.si a facuto cu varf ca a ramas seful statului contrar majoritatii romanilor.

27 iulie 2014 16:30

Filozofia pâmpitului Diaconescu! Deci după slugoiul lui Băsescu, sasul Johannis nu e bun pentru că ar fi mult prea apropiat de baba Merkel? Ce basme idioate sforăie lacheul băsescian Diaconescu. Toţi rataţii ăştia vorbesc de unitatea dreptei, asta după ce ei înşişi au dezbinat dreapta politică românească creând un alt grămâdoi de partiduleţe de bodegă sau de mahala, cică partiduleţe şi găşti tot de dreapta. Motivul e simplu, pentru ca aceşti ipocriţi să se aşeze pe scaunele de şefi, de unde să se uite la vulg cu un aer de superioritate. Hai sictir valet băsist nenorocit!

27 iulie 2014 11:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.