Notele mai mici de la Evaluarea Naţională, dar şi ponderea mai mare a examenului la admiterea la liceu vor genera medii scăzute anul acesta, inclusiv la colegiile de top. Marţi este ultima zi de completare a fişelor de înscriere.

Până marţi, elevii şi părinţii mai au timp să completeze fişele de înscriere la liceu, pe care trebuie să treacă cât mai multe opţiuni, în ordinea preferinţelor.

În plus, spun dascălii, trebuie să ţină cont de locul copilului în ierarhia pe judeţ, în funcţie de media de admitere. Pe 15 iulie va avea loc prima etapă a repartizării computerizate a elevilor, rezultatele urmând a fi publicate pe 16 iulie online, pe admitere.edu.ro.

Ierarhia elevilor a fost publicată joi seara de Ministerul Educaţiei pe site-ul admitere.edu.ro.

Iniţial se anunţase că pe 4 iulie mediile finale la Evaluarea Naţională 2014 şi practic cele de la admitere liceu vor fi publicate oficial, inclusiv online, pe edu.ro, pe site-ul admiterii la liceu 2014.
Integral pe AdevărulComentarii

liberalul socialist Note mai mici la admitere, liceeni mai prosti, absol;venti mai cretini, studenti mai loaze, "specialistii"... lui peste de balta! Lieea mai proaste, facultati de toata minunea, un invatamint la nivel de Burkina Fasso. Egalizarea "valorilor" la nivelul genunchiului broastei. Acesta este invatamintul socialist romanesc!

7 iulie 2014 13:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.