Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a medicului Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a anunţat, joi, Guvernul.

Guvernul a suplimentat, miercuri, numărul posturilor de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, de la două la trei asfel de funcţii, pentru a permite instalarea la minister a medicului Vasile Cepoi, şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Iaşi.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean, a arătat că suplimentarea numărului de posturi a fost aprobată prin hotărâre propusă de ministrul Sănătăţii.Noul secretar de stat va coordona în mod direct, alături de ministru, procesul de reformă în sistemul de sănătate.

Numirea lui Cepoi la Ministerul Sănătăţii a fost convenită în întâlnirea de miercuri, de la Guvern, dintre premierul Emil Boc şi doctorul Tudor Ciuhodaru, deputat UNPR şi consilier onorific în minister, întâlnire la care ministrul Ladislau Ritli (UDMR) nu a fost prezent.

Până la acest moment, organigrama Ministerului Sănătăţii a inclus două posturi de secretar de stat, ambele ocupate de către profesorul Adrian Streinu-Cercel şi, respectiv, Cristian Irimie.

Integral pe MediafaxComentarii

ducessa Comentarii jenante, totusi dr V. Cepoi este un bun profesionist. Ii doresc succes, desi, nu mica mi-ar fi mirarea sa aiba soarta lui Arafat

12 ianuarie 2012 11:28

cosma racoare Ce puii mei fac astia ??? Trebuie sa-l mai plateasca si pe asta cu mii de euro ca sa faca ce ??? Mama voastra de mafioti !

12 ianuarie 2012 11:05

SABIN Daca umarim traseul profesional al acestui individ,realizam "ce valoare"are si cat o sa contribuie la bunul mers al asigurarii starii de sanatate a romanilor !In acest minister nu a fost facuta curatenie in ultimi 20 de ani .Oameni tip cepoi se tot rotesc prin institute,casa de asigurari,dar nu pleaca.

12 ianuarie 2012 11:02

lia Parca era vorba ca nu se suplimenteaza posturile in sanatate. Bine ca la Bucuresti se incarca schema cu 1000 de capuse in timp ce in teritoriu personalul medical ce lucreaza lipseste cu desavirsire. Bravo natiune!

12 ianuarie 2012 10:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.