Liviu Guta este acuzat ca ar fi agresat-o fizic si verbal pe Simona Trasca. Interpretul a intrat in direct la emisiunea lui Maruta, unde si-a spus propria varianta.

Acest lucru a determinat-o pe Simona Gherghe sa afirme ca interpretul a mers la Pro TV, pentru ca primit o suma importanta de bani

Catalin Maruta i-a dat replica Simonei Gherghe. "Liviu Guta a ales sa vina in emisiunea mea de astazi sa isi spuna versiunea dupa ce presa tabloida a titrat ca este acuzat de tentativa de viol. Chiar si Giulia, sotia lui, foarte afectata de ce a auzit ca ar fi facut sotul ei, a vrut sa ii ia apararea. Pentru ca era departe de Bucuresti, Liviu Guta a intrat in direct dintr-un studio ProTV din tara, din Brasov, mai exact. Nu am semnat deci niciun contract, nici macar nu am batut palma cand l-am invitat in emisiune si el a acceptat. Am vorbit doar la telefon si cu el, si cu sotia lui, in cursul dupa-amiezii. Am aflat ca pe un alt post de televiziune, unde era de asemenea invitat, a fost jignit pentru ca a venit la mine. S-ar fi spus si ca i-am oferit sume astronomice ca sa se disculpe si sa faca declaratii senzationale. Imi exprim dreptul la replica aici, pe Facebook, desi as putea cere satisfactii mult mai mari: doar pentru ca altii confunda realitatea mondena cu telenovelele, nu inseamna ca toata lumea face acelasi lucru. Doar pentru ca unii au contractele si plicurile gata pentru orice situatie, nu inseamna ca toata lumea lucreaza la fel. Conteaza si cuvantul. Si oamenii de cuvant", a scris Maruta pe situl de socializare.

Integral pe CancanComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.