Şoferii mai au de aşteptat până când autorităţile vor reamenaja intrarea pe A1, dinspre Deva. În urmă cu doi ani, drumarii au găsit o soluţie de avarie pentru a face legătura dintre Drumul Naţional 7 şi tronsoanele autostrăzii Deva – Sibiu. A fost improvizat un aşa zis nod rutier, care însă îi nemulţumeşte pe şoferi. În zona "de risc" a DN7 accidentele rutiere care au loc frecvent.

Din luna decembrie a anului 2012, când a fost dat în folosinţă primul tronson al autostrăzii Deva – Sibiu, intrarea de pe DN7 pe autostradă, în zona municipiului Deva, se face printr-un nod rutier improvizat, care pune probleme mari şoferilor.

Angajaţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România au amenajat la acea vreme pe DN 7 două giraţii, construite din balize de plastic, pe care le folosesc cei care vor să intre dinspre Timişoara sau Arad pe autostradă şi şoferii care ies de pe autostradă pe drumul naţional.

Camioanele întorc cu greu prin cele două giraţii, iar traficul se blochează parţial, până când tiriştii reuşesc să întoarcă. Autorităţile locale din Deva s-au plâns de nenumărate ori de faptul că aceste „întoarceri” spre autostradă nu sunt corespunzătoare.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.