Europarlamentarul PDL Marian Jean Marinescu, vicepreședinte al Grupului PPE din Parlamentul European, a declarat, duminică, la Craiova, că speră ca în două săptămâni europarlamentarul PNL Adina Vălean să fie vicepreședinte al Parlamentului European. Marinescu a declarat pentru AGERPRES că Vălean va fi propunerea Delegației României în PPE pentru un post de vicepreședinte al PE. "În acest moment se desfășoară procedura de alegere a vicepreședinților Parlamentului European, iar Delegația României în PPE o va propune pe Adina Vălean, care are șanse să câștige. Apoi trebuie să facem toate diligențele necesare așa cum am făcut și pentru mine când am candidat pentru funcția de vicepreședinte al Grupului PPE. Sper să reușesc să conving cât mai mulți colegi că merită să fie votată".Integral pe AgerpresComentarii

UNFORGIVEN Postul asta, cu indemnizatia pe cinci ani enorma pentru nivelul nostru, a reprezentat pretul tradarii votului romanilor. Argintii lui Judas platiti unui membru al familiei dupa binecunoscuta metoda "a mitei mascate" - gen. Luxten - mita aceea despre care vorbea Graham Watson. PS: Nerusinata "Famiglia Judas", locul tau nu este la Euro-Parlament ci la Euro-Vision !!!

16 iunie 2014 10:00

Lute Deci asta a fost intyelegerea cu PDL ,cu Iohan ,cu renuntarea la pres.

16 iunie 2014 7:57

acid Ce poate sa fac o nevasta de tradator decat sa tradeze la cele mai inalte niveluri.!!!

16 iunie 2014 6:17

@contribuabilu Bre cretinel, maninci miliarde de euroi de la UE si te intrebi la ce foloseste o functie in PE? La ce iti foloseste, dobitocule, ca in Romania Zgonea e presedintele Camerei, iar Taricelu (dupa Kakakrau) presedinte al Senatului? Te-au "imbuibat" cumva? Macovei "si echipa" ei au "imbulinat" CRETINII de romani, nu pe "toti romanii". Pe cei care au mers ca vacile la vot, pe morti, pe Tata Zombilor, pe turistii electorali - pe-alde tine, de fapt. Sa stii ca la PE nu se dau legi IMPOTRIVA ROMANILOR, ci legile normale, respectate de toate tarile, noi le injuram ca ne impiedica sa furam cum am dori. Nici macar Anglias nu isi trage gloante in picior, trmitind "afara" romani care MUNCESC! Sunt doua milioane de romani cu care nu are absolut nimeni nimic - dar mai sunt si cei pe care chiar noi, acasa, ii socotim "inferiori": spargatori, hoti de buzunare, cersetori, prostituate, pesti, hoti de metale si tot ce nu este teapan prins, sa nu poata fi demontat... Cred ca nici tu nu i-ai vrea pe acei "romani" in curte la tine, chiar daca ei ar vota cu Mitomanul socialist.

16 iunie 2014 5:43

contribuabilu` Din aceasta cauza - adica la vestea ca D-na Valean devine vice pres. al PE, am sarit in sus - cuprins de adevarate sentimente patriotice de bucurie si multumire sufleteasca ....s.a.m.d. Da`.....tot n-am inteles la ce dracu ne foloseste noua romanilor functia asta ! Ca aud ca nemtii, englezii si francezii "umbla" sa ne bage-afara din tarile lor ! Ii opreste cumva D-na Valean ? Nu prea cred pt ca e colega cu Macovei care ne-a "imbulinat" inca din legislatura trecuta a PE ! In rau si foarte rau pe toti romanii ! Mai putin pe "iubitu` si stimatu` ei Basescu !

15 iunie 2014 23:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.