Grupul de Inițiativă pentru Păstrarea Identității Liberale afirmă, într-un comunicat de presă transmis vineri AGERPRES, că președintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, i-a jignit pe colegii liberali care nu "nu împărtășesc planurile de fuziune ale actualei conduceri interimare a PNL și ale forțelor politice aflate sub tutela lui Traian Băsescu".

"'PNL s-a angajat pe drumul unificării dreptei, pe un drum european și acest lucru i-a dus la disperare pe competitori', a spus președintele interimar al PNL. Îi aducem la cunoștință domnului Iohannis că nu PNL s-a angajat pe așa-zisul drum de unificare a dreptei, ci conducerea demisionară a PNL. Îi mai reamintim că în urma rezultatelor nesatisfăcătoare de la alegerile pentru Parlamentul European, domnia sa a fost primul care și-a recunoscut vinovăția și incompetența, prezentându-și în mod onorabil demisia din funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Paradoxal, fără legitimitate și împotriva Statutului partidului, conducerea demisionară, cea care a târât PNL pe un drum politic greșit, perseverează și escaladează în eroare, împingând partidul spre dispariție", se afirmă în comunicatul menționat.Integral pe AgerpresComentarii

liberalul socialist Daca citesti lista "comitetului" vezi ca TOTI (mai putin Taricelu, deocamdata) sunt incompatibili, cu dosare pe rol, demisi sau/si traseisti. Ei "salveaza" acum liberalismul! Culmea neobrazarii este prezenta in zisul "comitet" a lui Silaghi, demisonat din PNL, candiat (si ales) pe li8sta psd, dupa ce s-a inscris in PSD! Acum, in ce calitate participa la "comitet"? Trimis special al lui Ponta? De fapt, am icnercat sa mai sondez sufletul romanului: e de neinteles si producator de SCIRBA! Nu au decit sa se duca naibii politiceni, partide, votanti, popor dsa dea bunul Dzeu pina cind cretinul de popor incepe sa se roage: iarta, Doamne, ca nu mai pot duce mai mult! Slava Domnului ca am copii mari, traitori in UE. Macar ei si copiii lor vor trai in tari civilizate, printre oameni civilizati! Eu am suficient ca sa traiesc privind linistit la ce poate sa aduca jigodiile socialiste cretinilor, in urmatoarele decenii. Cind n-oi mai putea, voi profitat de dubla cetatenie pe care o am pt a-mi lua viteza in tari "mai calde".

14 iunie 2014 14:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.