Membrii PNL care au participat, joi, la evenimentul de lansare a „Grupului de Iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale“ al lui Călin Popescu Tăriceanu vor fi sancţionaţi şi ar putea fi chiar excluşi din rândurile formaţiunii.


„Oamenii care s-au aflat ieri alături de domnul Tăriceanu sunt cei care fie au părăsit partidul, fie au fost daţi afară din partid, fie s-au dus acolo din cauza unor frustrări. Aceşti oameni ar trebui să respecte un minimal cod de etică politică şi dacă nu le mai place în PNL, care i-a creat ca şi demnităţi publice, măcar să aibă decenţa să nu se poziţioneze împotriva PNL. Unii adversari politici au intrat în panică atunci când au văzut că noi continuăm proiectul dreptei unite si l-au scos repede pe domnul Tăriceanu cu o salbă de nemulţumiţi, ca să declare ca ei susţin liberalismul“, a declarat, vineri, preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis.

Liderul PNL consideră că fundaţia patronată de Tăriceanu este, de fapt, înfiinţată cu sprijin din partea PSD .

„Liberalismul este bine mersi în interiorul PNL, unde organele competente au hotărât şi au votat pentru direcţia în care mergem, nu este calea unui singur om sau a unui grup mic de oameni, este calea PNL. Liberalismul în România trebuie să trăiască în Partidul Naţional Liberal şi nu poate trăi în braţele unei formaţiuni cvasi-politice, create şi hrănite de PSD“, a mai spus primarul Sibiului.Integral pe AdevărulComentarii

MA 26 Din dicționarul de neologisme al liberalului socialist: dimbovita (în loc de Dâmbovița), Taricelkului (Tăriceanului), labarali (probabil, în loc de lăbăreli), minjiti (în loc de mânjiți), socialsite (în loc de socialiste), Tarceanu (în loc de Tăriceanu), centru-stânga (în loc de centru stânga, fără cratimă!), liberalioi (probabil liberalii?) etc.

14 iunie 2014 13:57

alice nesimtire! frustrati sunt, desigur, cei din jurul lui tariceanu, dar si votantii pnl; cu cine vor vota ? cu blaga, macovei & co.? da afara non-yesmenii; hm, democratie vazuta de un potential presedinte! etica - a cui ? a celui batut mar in propriul fief, care isi da demisia si apoi ia decizii capitale fara congres, contra statutului; liberalism ? despre asa ceva nu s-a manifestat pana acum cateva luni; in ianuarie 1990, tariceanu, boroianu si altii aparau liberalismul in strada; nu ii este rusine lui johannis ? tariceanu I-a tinut piept demn basescului timp de 4 ani; poate pt asta trebuie sa-l pedepseasca ! sper ca si altii sa se alature n. nicolai impotriva golanismelor !

14 iunie 2014 9:27

acid Vreau sa vad ce frustrari are acest Iohanis dupa ce va fi arestat pentru acte false si chirii ilegale!!!

14 iunie 2014 5:53

un ardelean Iohannis e ca si tine - nou "sustinator liberal" bre nici liberal, nici socialist ! Tu esti un basist notoriu, activ pe site-ul ziare.ro de multa vreme, interesat ca PDL sa "inghita" PNL ! Si sa sti ca aici in Romanica, la inceputuri, liberalii chiar erau denumiti "rosii" In privinta "idologia liberla" este foarte adevarat ca n-am habar, dar in privinta liberalismului ma cam pricep ! Si chiar am invatat sa scriu uneori corect, ceea ce iti doresc si tie ! Asa ca.......mai invata bre, mai invata !

13 iunie 2014 21:29

liberalul socialist Bai ardelean de dimbovita, de-am mai intrebat: ai tu macar habar de idologia liberla? Te faci ca nu observi ca in gasca Taricelkului sunt labarali de doua parale, toti minjiti prin frecare de fecalele socialsite, care acum incearca sa isi tina ciolanul intre masele. Liberalism NU INSEAMNA uslamism! Sub Tarceanu si chiar Kakarau, PNL, partid liberal, a alunecat spre centru-stinga - asa cum sunt de fapt liberalii europeni (si luati ca atare de cei din America de Nord. Stii ca in Canada, PL are steaguri, sepci si tricouri rosii? Ca programul lor se numeste Red Book? Ca in USA liberalioi sunt chiar mai la stinga decit democratii? Dar uita-te si tu UNDE sunt liberalii "vechi" (Quintus, Orban, Antonescu...) Ii vezi alaturi de Tariceanu?

13 iunie 2014 20:55

un ardelean Pai asta si e Iohannis ! Primar de Sibiu - si-atat! In PNL e de cateva zile !!! Iar in aceasta calitate are oare dreptul sa-i "judece"pe vechii liberali ?

13 iunie 2014 19:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.