Un document ce conține reguli pe care civilii trebuie să le respecte cu strictețe în zonele controlate de Gruparea Stat Islamic în Irak şi Levant (SIIL), prezentat de Washington Post în ediţia electronică, precizează că toţi musulmanii vor fi trataţi bine, cu excepţia celor care sunt aliaţi cu opresorii sau ajută criminalii, anunță Mediafax.

Conform documentului, celor care fură sau jefuiesc li se vor amputa membrele, iar oricine recurge la ameninţări sau şantaj va fi aspru pedepsit (această secţiune citează un verset din Coran care afirmă că infractorii pot fi ucişi sau crucificaţi).

Totodată drogurile, alcoolul şi ţigările sunt interzise şi toţi musulmanii sunt încurajaţi să se roage în grup. Adversarii politici sau grupările armate nu sunt tolerate şi este implementată legea islamică (sharia).

Mormintele şi monumentele funerare nu sunt permise şi vor fi distruse, în timp ce femeilor li se cere să nu iasă afară din casă dacă nu este necesar. Ele trebuie să se acopere, purtând rochii islamice integrale.

”Fiţi fericiţi că trăiţi într-un teritoriu islamic”, conchide documentul.

Integral pe România LiberăComentarii

AVERTIZARE DE POPO-COD POPO-RTOCALIU: "Regulile-stricte" se aplica si EURO-poponarilor LGBT (lesbo-zoo-pedo-necro-tri-trans-popo-bi-intra-sodo-maso-uni-sexuali), acestia de mai beneficiind de "dreptul" de a se "celebra" în vazul lumii, de a se "casatori" si de a racola ("adopta", n.n.) victime minore (copii, n.n.) - aviz EURO-amatorilor! Cu respect, Redactia AP

13 iunie 2014 10:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.