Doi jurnalişti britanici susţin că au găsit dovezi „copleşitoare” care atestă faptul că Adolf Hitler şi Eva Braun nu s-au sinucis la Berlin, în 1945, ci s-au refugiat în Argentina. Ipoteza că sinuciderea lui Adolf Hitler a fost o înscenare apare în cartea „Lupul cenuşiu: evadarea lui Adolf Hitler“, sub semnăturile lui Gerrard Williams şi Simon Dunstan.

Conform celor doi, prezenţa lui Hitler în America de Sud este „mai presus de orice dubii“, la fel ca şi certitudinea naşterii a două fiice, înainte ca liderul fascist să divorţeze de Eva Braun, încetînd din viaţă în 1962, la vârsta de 73 de ani, anunţă JURNALUL NAŢIONAL. Astfel, noua carte, citată de RING, afirmă că Hitler ar mai fi trăit încă 17 ani după terminarea războiului şi s-a stins din viaţă, de bătrâneţe. Hitler şi Eva Braun ar fi evadat pe 27 aprilie din Berlinul împresurat deja la sfârşitul lunii aprilie 1945 de trupele sovietice, ajungând în Danemarca.

Cei doi au revenit după câteva zile în Germania, după care au zburat către o bază militară spaniolă, aflată sub controlul filofascistului Franco, traversarea Atlanticului, în America de Sud fiind făcută la bordul unui submarin. Apoi fost ajutat să fugă şi a trăit în Argentina, ţară care, aminteşte ADEVĂRUL, a oferit adăpost multor criminali nazişti de război. ANTENA3, care citează din noua carte biografică, afirmă că cei doi au fost conduşi de către forţele germane secrete, în colaborare cu de serviciile secrete americane, în schimbul accesului la tehnologia nazistă de război.

În ceea ce priveşte fragmentul de craniu găsit la Berlin, care se prespune că ar fi al lui Hitler şi aflat în custodia Rusiei, a cărui autenticitate a fost pusă sub semnul întrebării de mai mulţi istorici şi cercetători, după cum afirmă RING, cei doi susţin că au făcut incestigaţii amănunţite şi au descoperit că rămăşiţa este, de fapt, a unei tinere femei. „Atât Stalin, cât şi Eisenhower şi Hoover, cu toţii ştiau de la FBI că nu există vreo dovadă a morţii lui Hitler în buncăr. E dificil de înţeles de ce atât de multe informaţii, deja publicate, pe care le prezentăm au fost ignorate de-a lungul anilor”, a declarat Williams.

În replică, Guy Walters, un reputat istoric britanic, citat de JURNALUL NAŢIONAL, a catalogat aceste ipoteze drept „2000 la sută tâmpenii. Istoria nu poate fi rescrisă de dragul senzaţionalului, iar dovezile indubitabile ale morţii celor doi nu pot fi contrazise“.


Comentarii

Bercea Mondialu uite asa se rescrie istoria!mai apare vreun dobitoc care in lucrarea de doctorat trateaza teza ,mai apare peste 100 de ani alt dobitoc care citeaza sursa ,si tot asa , pana cand copii peste 500 de ani vor invata ca Hitler a trait 100 de ani ,ca evreii au pierdtu 10 milioane in holocaust ,ca romanii se trag din tuaregi, ca Giurescu a trait pe timpul lui Isus si le stie pe toate,etc etc etc

18 decembrie 2011 15:24

Adi Inca un jurnalist (sau doi) care nu stiu cum sa` iasa` din anonimat si sa isi vanda` fituica falimentara` , si scot pe piata` o stire-bomba` ca sa` mai scoata` niste banuti pentru zile negre. Probabil o sa urmeze in curand stirea ca` Ceausestii traieste bine-merci in SUA alaturi de Pacepa, Zoe si Nicu intr-o cabanuta` la malul marii ! Deh, daca` se vinde bine, ce mai conteaza` ? Toata lumea e multumita` !

18 octombrie 2011 22:06

Ciklopul Totusi, la Berlin, s-au gasit doua cadavre carbonizate, greu de identificat. Totusi, dupa ca von Paulus s-a predat sovieticilor dupa Batalia de la Stalingrad, Hitler l-a dispretuit profund deoarece spera ca generalul se va sinucide.

18 octombrie 2011 13:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.