Aproximativ 30 de revoluţionari, dintre care doi sunt în greva foamei, protestează, luni, în apropierea sediului Guvernului, nemulţumiţi de neacordarea tuturor indemnizaţiilor prevăzute de Legea 341/2004 a recunoştinţei faţă de luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei din 1989. Cele aproximativ 30 de persoane care protestează în parcul din faţa Muzeului "Grigore Antipa" spun că au venit din solidaritate faţă de cei doi protestatari care se află în greva foamei. Manifestanţii au agăţat de copacii din parc bannere mari inscripţionate cu revendicările lor: "Solicităm dialog cu Victor Ponta", "Cerem respectarea tuturor legilor", "Vrem să redăm speranţa tinerilor şi să ştergem lacrimile bătrânilor", "Greva foamei împotriva corupţiei generalizate ridicată la rang de politică de stat".Integral pe MediafaxComentarii

COMUNISTU' Ia mai duceti-va-n aia mamii voastre. Daca nu eram toti romanii afara-n strada, o luati in gura. Acum niste nemancati si vanatori de recompense nemeritate se caca pe ei ca sunt revolutionari.Aveti decenta si lati aminte la ce au comentat CoRect, Panduru Ion si Toti Andrei. Ia mai duceti-va si la munca nu la cersit!

10 iunie 2014 13:27

CoRect Pariu ca nici unul dintre participanti nu este revolutionar autentic ? AIa autentici ori au murit (au ramas schiloditi) ori stau la casele lor.

9 iunie 2014 18:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.