Premierul Victor Ponta a precizat că nu exclude varianta ca PPDD să primească un portofoliu de ministru.

Partidul lui Dan Diaconescu ar putea intra la guvernare, premierul Victor Ponta precizând că nu exclude varianta în care PPDD să primească un portofoliu în Guvern. Anunţul primului-ministru a venit după o nouă serie de negocieri între liderii PPDD şi PSD, la care a participat şi el, alături de vicepremierul Liviu Dragnea, preşedintele PPDD, Simona Man, şi secretarul general, Liviu Neagu.

Întrebat dacă partidul condus de Dan Diaconescu ar putea avea şi miniştri sau secretari de stat în guvern, Victor Ponta a spus că acest lucru este posibil.
Integral pe GândulComentarii

liberalul socialist Cel mai hiculat nume pt postul de Ministru este cel al dnei Man. Nimeni nu stie nimic despre ea - decit ca este "orientata spre rosu". Prestatia ei de ieri a fost nu numai penibila, ci de-a dreptul antologica! A amintit ca e "urmasa a Generalului Antonescu... aaaa.... nu Antonescu... aaa... Averescu!". Ia sa ridice doua degete Calin, sau oricare alt cretin, sa spuna daca EBA isi cunoaste bunicul! Se pare ca in carti este si un post de Secretar de Stat - si anume pt securistul din Teleorman, bun prieten cu Dragnea, cu care face invirteli pe banii statului de milioane. Oare de ce nu ma mir ca pina in acest moment peste 17.000 de cretini (87%) spun ca "alianta PSD-PPDD este benefica pt Romania"? Exact ce-i place romanului: ciocoiul cu penalul, prostul si mitomanul.

5 iunie 2014 9:36

UNFORGIVEN Un gest disperat si penibil pentru cele 4 procente ale lui DD. Un gest care inloc sa-i castige pe cei care au absentat, ii va indeparta si pe cei care i-au votat. PS: Ca si PNL/PDL, pupam azi ce scuipam ieri !

4 iunie 2014 22:48

sabin VIITORUL NOSTRU E OTV ! Bravo natiune in 25 de ani ai mers din bine in mai bine.Ai promovat toti derbedeii si cozile de topor.

4 iunie 2014 19:55

sabin VIITORUL NOSTRU E OTV ! Bravo natiune in 25 de ani ai mers din bine in mai bine.Ai promovat toti derbedeii si cozile de topor.

4 iunie 2014 19:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.