Provocare. Dupa un an dificil, Teo Trandafir se reinventeaza si revine "pe sticla", din 6 februarie, in postura de actrita in serialul "Pariu cu viata" de la Pro TV. Vedeta va interpreta rolul Zana Craciun, o politista originara din Iasi care face furori cu accentul ei. Ajutata de regizorul Iura Luncasu, Teo a reusit din prima sa intre in pielea personajului pe care il descrie in stilul sau caracteristic. "Exista o singura lege, legea mea, si nu ma intereseaza de bunul-simt", spune Teo.

Integral pe CancanComentarii

Mishu Aceasta femeie enervanta , nu a inteles nimic din ce i s-a intamplat. Nu a fost de ajuns ca a ajuns parlamentara , ca ne-a enervat ani de zile cu Tantza , cand se prostea penibil...

10 ianuarie 2012 12:22

Papa Nu pentru multa vreme: feminismul (echivalentul ideologic al sifilisului) începe cu corodarea bunului simtz, dupa care se extinde si la celelalte funciuni vitale, paralizându-le. Aici intra în scena, cu rolul de prelungitor al agoniei, î extazul spectatorilor, AKH-ul vienez.

10 ianuarie 2012 9:13

caine SI CARE E LEGEA TA ????? OARE ALTA DECAT A UNUI OM CU BUN SIMT ??? FRUSTRATO!!!!! CAUTA-TI UN BARBAT SE TE INVETE LEGILE NATURII!!!!!

10 ianuarie 2012 5:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.