Dacă Laurenţiu Reghecampf a lăsat o impresie pozitivă la prezentarea sa la Al-Hilal, în schimb, soţia sa continuă să fie criticată dur, într-o lume unde vulgaritatea e taxată.


Laurenţiu Reghecampf i-a cucerit deja pe jurnaliştii arabi, atunci când s-a prezentat la prima sa conferinţă, la Riad, având pe sacou un accesoriu special. Dacă „Reghe“ are, deocamdată, parte de o presă bună în lumea arabă, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre soţia sa.

Într-un articol publicat pe site-ul super.ae din Emirate, Anamaria Prodan are parte de o prezentare care nu-i face cinste.

Ce au scris arabii?

„Trebuie menţionat că soţia lui Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan, e o vedetă porno, dependentă de jocurile de noroc şi o prezentatoare de modă. De asemenea, are un reality-show în România. Despre ea se spune că, acum mai mulţi ani, şi-ar fi pierdut casa din cauza jocurilor de noroc. Din aceste motive, mai mulţi suporteri ai lui Al-Hilal au cerut ca Anamaria Prodan să nu fie lăsată să meargă în Arabia Saudită, alături de soţul ei“, scrie sursa citată.
Integral pe AdevărulComentarii

gica,contra Femeia -palmier are un trecut mizerabil si totusi se agita sa fie o prezenta activa in media Rominii se lasa usor pacaliti(oare?)dar arabii NU !

3 iunie 2014 6:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.