Mircea Băsescu confirmă existenţa unei anchete în derulare a DNA în legătură cu un şantaj al familiei lui Bercea Mondial la adresa sa.

Fratele preşedintelui a declarat pentru Agerpres: "Nu am cum să fac declaraţii de presă pe subiectul în cauză, anume existenţa unor presiuni din partea familiei Anghel asupra mea şi a unui act de şantaj, pentru că în această cauză se fac cercetări de către procurori, la acest moment şi nu doresc să perturb ancheta", mai spune Mircea Băsescu.


Comentarii

adrian gica contra esti atit de bou incit nu se poate gasii o solutie de a fi lecuit/in rest se vede ca reprezinti o parte a intelectualitatii PSD ponta si SECU- felix acea cu 4 clese si stefan ghe.

30 mai 2014 17:50

gica,contra Domnule "lepra" de unde stii detaliile ?esti din sistem ,SRI,sau din familie direct de la sursa? Sau esti angajat la "dezinformari"?Informatia este valoroasa cind este credibila si ADEVARATA Altfel este o minciuna care descalifica emitatorul si eventual poate si platii in justitie pentru calomnie

30 mai 2014 16:46

lepra Santaj dar oare de ce? De aceea ca a luat bani de la Mondialul sa-l scape de puscarie si din care bani i-a dat si lui fratesu Traian ,300 de mii de euro . Si fiindca fratii mafioti ,hoti Basescu nu au rezolvat ,le-au cerut banii inapoi si acum mafiotii Basescu spun ca este santaj!!!

30 mai 2014 16:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.