Cu ceva timp în urmă, un chiropractician din Nebraska a făcut senzaţie prin dezvăluirea unui meniu Happy Meal de la McDonald’s, vechi de doi ani. Produsele arătau ca şi cum nu ar fi fost atinse de timp, fapt de care medicul s-a folosit în încercarea de a-şi convinge pacienţii să evite astfel de preparate.


Nu este prima ştire de acest gen, o altă poveste, a unui burger vechi de 14 ani care nu a putrezit, a făcut înconjurul lumii în ultimii ani. David Whipple, bărbatul care a păstrat burgerul, a declarat că a făcut acest lucru pentru a le demonstra nepoţilor săi că mâncarea de tip fast-food este plină de conservanţi şi chimicale.
Ca reacţie la anti-reclama făcută de-a lungul anilor, reprezentanţii McDonald’s din Canada l-au consultat pe doctorul Keith Warriner, de la Departamentul de Ştiinţă Culinară şi Asigurarea Calităţii al Universităţii Guelph, din Canada, care a oferit o explicaţie unui client curios de ce burgerii nu putrezesc.
Integral pe AdevărulComentarii

@Florin Bilei Nu cred ca sunt promotorii ingrasarii, doar vor sa fac max. profit si pt. ca este posibil asta numai ca mancare nesanatoasa, ca cea pe care o vand, are ca si consecinta ingrasarea (si posibil diverse boli).

30 mai 2014 14:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.