Anchetatorii au descins, joi dimineaţă, la locuinţa şi la firmele fostului soţ al Mihaelei Rădulescu, Bogdan Rădulescu Acesta este cercetat pentru că ar fi comercializat bijuterii contrafăcute prin intermediul unui magazin on-line.

Poliţiştii fac percheziţii atât în Bucureşti, cât şi în Ilfov, la sediile unor firme, la un complex comercial şi la locuinţele a trei persoane suspectate de evaziune fiscală, după ce au vândut pe internet bijuterii şi produse cosmetice contrafăcute.

Dosarul s-a făcut dintr-o sesizare din oficiu, iar poliţiştii au stabilit că există un prejudicul produs prin evaziune fiscală este de aproximativ 100.000 de euro, dar acesta poate fi mult mai mare.

Anumite victime au sesizat organele de anchetă cu privire la faprul că unele produse cumpărate de pe acest site nu corespundeau cu produsul văzut în magazin, însă preţul era mai mic.

Poliţiştii ridică înscrisuri de la două societăţi de curierat şi pun în executare cinci mandate de aducere.

Şapte persoane sunt suspectate, în acest caz, de evaziune fiscală şi punere în circulaţie de bijuterii şi cosmetice contrafăcute. Acestea ar fi fost vândute prin intermediul unei pagini de internet, fără evidenţierea operaţiunilor în contabilitate, pentru a nu fi plătite taxele şi impozitele datorate bugetului de stat, a precizat Poliţia Română.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.