Salonul Internaţional de Carte BOOKFEST 2014 s-a deschis miercuri la Bucureşti. Evenimentul ce se va desfăşura până duminică, 1 iunie, la complexul expoziţional Romexpo, adună laolaltă aproape 200 de edituri din România. Accesul este liber.

Cea de-a IX-a ediţie a Salonului Internaţional de Carte BOOKFEST 2014 s-a deschis miercuri, la complexul expoziţional Romexpo din Capitală, unde aproape un milion de volume au fost expuse la standurile editurilor. Deschis până duminică, 1 iunie, la ora 20:00, BOOKFEST 2014 oferă iubitorilor de literatură de toate genurile ocazia să răsfoaiscă cele mai noi volume lansate, să ia parte la dezbateri, concerte sau ateliere.

„Evenimentul BOOKFEST 2014 este o sărbătoare a calităţii, un moment special în viaţa noastră cotidiană. Este totodată şi o carte de vizită a României. Sperăm să fie un prilej de bucurie nu doar pentru elite, ci o sărbătoare a tuturor iubitorilor de carte”, a afirmat ministrul Culturii Kelemen Hunor, prezent la deschiderea oficială a evenimentului.
Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.