Preşedintele Traian Băsescu îşi învinge gripa pentru a participa la cel mai mare eveniment al începutului de sezon - Deschiderea oficială a Tall Ships Regatta 2014. Ceremonia reuneşte la Constanţa nave cu vele din toată europa.


Regata este un eveniment unic în lume, iar Marea Neagră îi oferă o importanţă aparte prin frumuseţea locurilor şi a oamenilor de-aici. Zeci de veliere vor lua parte la acest concurs grozav, iar în fiecare port în care acestea vor acosta va fi un adevărat festival, important atât pentru marinari, cât şi pentru localnici, pentru că accesul pe fiecare dintre nave este gratuit pentru orice persoană.

Şeful statului ajunge în zona Terminalului de Pasageri din Portul Constanţa la ora 13.00. Primul moment oficial va fi 15 minute mai târziu, atunci când Traian Băsescu va participa la ceremonia de decorare a Navei Şcoală Mircea.

Aceasta va fi urmată de o ceremonie de înaintare în grad şi de vizitarea barcului românesc.

Integral pe AdevărulComentarii

Eu sunt Viorel cel minciunel. Votati-o pe nevastamea !! Romania a evoluat de la “comunismul cu fata umana” a lui Iliescu la “comunismul cu fata penala” a tovarasului iresponsabil vesel Ponta, cel cu pluta. La aceasta evolutie si ascensiune a uslinosilor demagogi si hoti au contribuit din plin si penelistii in frunte cu kkrau.

24 mai 2014 9:54

Pute Ce figura de mare consumator de spirtoase ,sa nu cada cumva de pe ponton ,fii atent la el BOC!

23 mai 2014 20:10

elena vezi ca sperii pescarusii si pesti, frumusetea pamantului.

23 mai 2014 19:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.