După rapperul Adrian Ţuţu, mentalistul Cristian Gog şi dresorul Bruno Icobeţ, a venit rândul grupului Brio Sonores să întregească lista marilor câştigători ai show-ului „Românii au talent. Preferaţi de Mihai Petre, tenorii s-au evidenţiat faţă de restul participanţilor şi au cucerit publicul şi juriul prin timbrul vocal grav, dar cald.

Brio Sonores, un grup de tenori cu voci menite să aducă sfinţii mai aproape de oameni, au devenit câştigătorii sezonului cu numărul patru al show-ului „Românii au talent“. Apreciaţi atât de Andra, cât şi de Mihai Petre pentru calităţile vocale excepţionale, grupul a cucerit premiul de 120.000 de euro.

Cea mai convingătoare prestaţie din marea finală a aparţinut, astfel, „zeilor cu planeta Venus la picioare”, băieţii din grupul Brio Sonores. Pe lângă entuziasmul şi bucuria victoriei, grupul cu voci de aur au plecat acasă nu numai cu amintirea unor momente unice din viaţa lor, ci şi cu marele premiu.

Formaţia Brio Sonores s-a înfiinţat în anul 2009, în cadrul Seminarului Teologic „Sfinţii Trei Ierarhi”, de pe lângă Mănăstirea Zăbriceni, iniţial fiind un cor bisericesc. Brio Sonores nu poate fi numit cor, întrucât un cor este format din mai mult de 24 de oameni. Băieţii îşi spun grup artistic, unde fiecare este solist. În Brio Sonores nu există cântăreţ care să nu improvizeze în timp ce cântă.
Integral pe AdevărulComentarii

Andi Pentru Dl.Mihai NU.............U

17 mai 2014 23:01

mihai ceva fara biserica se mai poate face ?

17 mai 2014 16:37

Probo Cu parere de rau pentru dumneata, d-le SHOW,majoritatea telespectatorilor inclusiv eu am votat acest grup minunat.Au fost extraordinari si au meritat pe deplin primul loc.Intr-adevar in finala au fost si alte talente deosebite ( o finala valoroasa ) , dar grupul Brio Sonores a fost de exceptie.

17 mai 2014 15:04

SHOW La fel ca si acel Show cu bucatari unde se stie dinainte ca va castiga tanti aia care a avut restaurant in Spania sau cam asa ceva,se stia dinainte ca trebuiau sa castige nemaipomenitii cantareti din R. Moldova.Din cate stiu eu denumirea emisiunii e Romaniii au talent.Ce mare talent e ce-au facut ei?Pai ce sa mai zici de copilul ala care la varsta lui canta la chitara dumnezeieste sau femeia aia care face arta din putina apa cu detergent etc.Manipulare de doi bani.De toata jena.Pe langa faptul ca "judecatorii" repeta obsesiv ca ar trebui sa castige cutare sau cutare masluiesc si asa zisul vot telefonic.

17 mai 2014 13:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.