Comuna Nicolae Bălcescu din judeţul Vâlcea a rămas izolată, după ce râul Topolog a distrus, joi dimineaţa, un pod rutier de pe drumul judeţean care făcea legătura cu satul Dosul Râului, aproximativ 150 de persoane fiind izolate.

'Un pod construit în 2007 a fost efectiv distrus de ape, după ce râul Topolog care a adus aluviuni, copaci şi alte lucruri a rupt efectiv podul. Accesul spre Nicolae Bălcescu se face acum prin ocol, fie prin judeţul Argeş, comuna Cuca, fie prin sud, prin judeţul Olt, prin Vitomireşti. În prima variantă înseamnă un ocol de 30 de km, dar şi de aici avem un kilometru pe jos. Încercăm să asigurăm familiilor izolate cele de trebuinţă pentru trai şi vom face apel la armată pentru a realiza un pod de pontoane, până când vom realiza un pod nou', a precizat, pentru Agerpres, prefectul de Vâlcea, Dumitru Cornoiu.
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

adrian NICI NU TREBUIE sa va MIRATI ca sunt inundatii peste inundatii !!!CINE conduce Apele Roamne din valcea si OLT?un bou NUMIT POLITIC UNUL CARE NICI NU STIE CE ESTE UN REGULAMENT DE EXPLOATATRE LA UN BARAJ SI CUM SA STIE DACA EL ESTE TRANSPORTATOR!!!

15 mai 2014 15:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.