PDL ar obține 16% din voturi la europarlamentare, în timp ce PNL ar termina cu un scor de numai 15%, arată un sondaj realizat de CSOP la comanda formaţiunii conduse de Vasile Blaga.

Sondajul CSOP arată că PDL nu ar devansa doar PNL și Partidul Mişcarea Populară, oblăduit de Traian Băsescu, care beneficiază de doar 9% din voturile populaţiei în sondajul CSOP. PP-DD (Dan Diaconescu), care a anunţat că va merge singur la europarlamentare, este cotat cu 5%.

Mugur Isărescu este personalitatea politică în care românii au cea mai mare încredere. Guvernatorul BNR este cotat cu 26%, fiind urmat de Victor Ponta — 24%, Sorin Oprescu — 19% și Klaus Iohannis — 19%. Traian Băsescu beneficiază de încrederea a 18% dintre români, Călin Popescu Tăriceanu — 14%. La nivelul de 13% încredere a populației se află mai mulți politicieni: Crin Antonescu, Cătălin Predoiu, Mircea Geoană și Mihai Răzvan Ungureanu. Vasile Blaga și Elena Udrea sunt cotați la capitolul încredere cu 11%.Integral pe Ziua VecheComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.