Prim-vicepreședintele PNL, Klaus Iohannis, crede că fostul lider liberal Călin Popescu Tăriceanu va reveni în PNL și spune că nu ar avea "nicio problemă" să voteze pentru o eventuală reîntoarcere acestuia în partid.

"Pasul pe care l-a făcut pentru mine a rămas inexplicabil. (...) A fost un pas care a dăunat imaginii PNL și chiar dacă s-ar întoarce — și personal cred că se va întoarce în PNL — nu pot să-mi dau seama în ce conjunctură ar putea să revină pe o poziție foarte importantă în PNL", a spus Iohannis, miercuri, la Realitatea TV.Integral pe AgerpresComentarii

Bruno @Florin Bilei - ai dreptate. Liberalii au avut cea mai buna prestatie in Parlamentul European. Acest lucru se datoreaza in cea mai mare parte muncii depuse de Monica Macovei. Ea a dat 40 de legi omologate in PE. Restul (Liberalii de la PNL, comunistii de la PSD si independentii) au dat si ei TOTI IMPREUNA, tot 40 de legi, cat a reusit Monica Macovei singura. Iar pt ca ea este liberala (PPE), munca ei este interpretata ca munca tuturor liberalilor din RO. Ceea ce noi stim ca nu este asa. Insa sistemul de guvernare USL-ist este de neconceput in tarile civilizate si departe de intelegerea lor. Asa ca liberalii romani, la ora actuala, cunt ... Monica Macovei. In privinta lui Tariceanu, el nu este decat un fripturist ahtiat de putere. Chiar daca se va intoarce in PNL(daca va dori o va face pentru ca stie prea multe despre cei responsabili cu avizarea intoarceri lui), este compromis ca orice c_u_r_v_a traseista. Este un PSD-ist(comunist), care sufera de mirajul migrarii ciolanului. Oportunist fara caracter! Va fi izolat de catre cei care simt liberalismul si nu doar i-l mimeaza, asa cum face Tariceanu. In occident ar fi fost dat afara din partid, fara drept de revenire. Insa in realitatea romaneasca nu avem coloana vertebrala sa indepartam asemenea nevertebrate, ne dam pantalonii jos pt oricine o cere si dupa ce ne-o "serveste", i-i mai si alegem cu fervoare, in politica. Suntem o natiune de ingenunchiati, cu pantalonii in vine si asta pe viata!

15 mai 2014 12:27

Probo Daca Tariceanu ar fi reprimit in PNL dupa ce s-a reciclat la scoala PSD-ului, inseamna ca PNL nu mai are nici un fel de ideologie si personalitate ideologica.Gestul lui Tariceanu de a-si trada propriul partid nu poate fi trecut cu vederea de nici un lberal onest.

15 mai 2014 10:53

UNFORGIVEN Este doar o jumatate de enunt, continuarea era ca Antonescu va parasi PNL sau cel putin functia de presedinte. Daca se va tine de cuvant. Intre Tariceanu si Iohanis, Ponta si PSD il vor sustine pe primul la presedintie. PS: Vom vedea cum vor evolua liberalii, caci se stie, Antonescu nu prea are cuvant, desi e principalul vinovat !

15 mai 2014 10:03

gogu Mai sunt 10 zile si vom vedea, presupun ca D.l Antonescu isi va da demisia din fruntea PNL (daca are cuvant) din cauza rezultatelor f.proaste obtinute la Euro-parlamentare, se va proceda la alegerea unui nou Lider al PNL , care nu va fi altul decat Tariceanu sau Iohannis , USL se va reface, iar in Noiembrie, unul din cei doi va fi Presedinte. In aceasta situatie Ponta sigur nu va cadida iar cel mai bine plasat din cei doi va fi "aruncat" in valtoarea prezidentiabilelor, si speram ca tara asta sa paseasca cu demnitate pe drumul ei firesc.

15 mai 2014 9:37

gogu Sigur se va intoarce in PNL. Esti un caraghios, aceeasi minciuna ca si ,,USL traieste".

15 mai 2014 7:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.