Reprezentanţii Pro TV au emis un comunicat prin care asigură telespectatorii că postul îşi va menţine poziţia de lider, că emisiunile-fanion nu vor dispărea şi că vedete precum Andreea Esca, Andra şi Cătălin Măruţă „vor continua să scrie istoria Pro TV“. Lămuririle vin după ce postul a fost „lovit“ din ce în ce mai des de plecările unor vedete şi ale unor oameni-cheie, unii dintre ei reorientându-se către principalul concurent, Antena 1.


Pe fondul schimbărilor drastice din ultima perioadă, Directorul General al Pro TV, lituanianul Aleksandras Cesnavicius, îi asigură pe telespectatori că „Pro TV va continua să fie un trendsetter şi un lider pe piaţa media din România“.

De asemenea, reprezentanţii trustului au precizat că programele de succes, precum „Vocea României“, „MasteChef“ şi „Las Fierbinţi“, vor fi în grila de toamnă, dar şi că vedetele-emblemă vor continua să facă parte din echipa PRO.

Bartoş, Smiley şi Bănică nu au fost pomeniţi

„Un număr mare de vedete pe care românii au ajuns să le iubească – Andreea Esca, Oana Cuzino, Andi Moisescu, Cătălin Măruţă, Andra, Cabral şi alte nume importante – vor continua să facă istorie la PRO TV, alături de cele mai bune echipe de producători, editori, reporteri şi alţi profesionişti“, se arată în comunicat.

Cu toate acestea, nu sunt amintiţi Pavel Bartoş, Smiley, Ştefan Bănică şi Loredana Groza, vedete despre care se vehiculează că ar părăsi Pro TV pentru a se alătura trustului Intact.
Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.