Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari şi soţul Gabrielei Firea, îi răspunde preşedintelui Traian Băsescu. Edilul a declarat pentru ştiripesurse.ro că nu este vina familiei sale că Ioana Băsescu este subiectul unei anchete parlamentare.

"Cred că nu e vina mea şi aş vrea să cred că nici vina familiei mele că se întâmplă lucru acesta. (...) Dacă instanţele vor hotărî în România ca să merg la puşcărie asta e, ce să facem, dar cred că (...) democraţia trebuie făcută altfel. Probabil domnul comandant Băsescu era supărat şi este supărat de ce se întâmplă în ultimul timp, ţinând cont de anumite comisii, comentarii care s-au făcut. (...)

Îi înţeleg nemulţumirea domnului comandant Băsescu pentru faptul că în momentul de faţă unul din copiii dumnealui este subiectul unei anchete a unei comisii parlamentare. Dar cred că nu este vina mea şi nu cred că nici a familiei mele că se întâmplă lucrul acesta.

În rest, să fim sănătoşi. Este Săptămâna Mare a Paştelui, să dea bunul Dumnezeu să avem înţelepciune şi bucuroşi le-om duce pe toate", a declarat edilul din Voluntari, Florentin Pandele.

Firea, după ameninţarea lui Băsescu: Mă tem pentru familia mea, dar îmi fac datoria. Soţul meu nu are niciun dosar

Preşedintele Traian Băsescu a ameninţat-o duminică pe senatoarea PSD, Gabriela Firea, că s-ar putea să nu-şi mai găsească soţul acasă, dacă nu stă în banca ei.

"Nu te poţi lua după o doamnă a cărei instruire este rezultată din citit de pe prompter vreo 10 ani, trebuie să ştii putin drept. Doamna cunoscătoare, doamna căsătorită tot cu un comandant, cu primarul de la Voluntari. Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa de ce se întâmplă pe moşia soţului, că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, daca nu e atentă. Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele", a declarat Traian Băsescu.

Avertizarea preşedintelui vine la câteva zile după ce Gabriela Firea, membru al Comisiei Nana, a declarat că tranzacţia prin care fiica preşedintelui a pus mâna pe moşia din Călăraşi ar fi nulă.

Traian Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.

Adrian Rădulescu a vorbit cu administratorul firmei care avea în arendă terenul de la Nana înainte de a fi cumpărat de Ioana Băsescu.

Reprezentantul firmei Amigo a dezvăluit membrilor comisiei Nana că Rădulescu nu i-a spus cine urma să cumpere moşia.


Comentarii

rocky Firea este o mare proasta crescuta in poalele varanului,Mai bine s-ar acupa de familie decat sa manance banii contribuabililor

14 aprilie 2014 14:57

@plagiatorul socialist Bi corleone, daca legea e bine sa functioneze pt toti cetatenii EGAL, de ce este cercetata DOAR Ioana Basescu pt cumpararea unui teren? Daca citesti declaratiilede avere a parlamentarilor romani, te doare capul cite terenuri au - mai toate "donate" de prieteni... Dar cu cele 3000 ha primite "cadou" de Bunea Stancu de la Ponta, cum e? Un lucru este clar: Firea Pandele are cultura cita incape pe-un cartonaj d epe care era pusa sa citeasca la "stirile" ei de la haznale. Mirlanie este tupeul unei majoritati care folosesc timpul si banii Parlamentului pt a incerca sa se razbune pe Basescu. NU VOR REUSI! Daca s-ar aplica Legea in cazul TUTUROR jigodiilor socialiste care au achizitionat terenuri in ultimii 25 de ani, ati ramine cu totii in fundul gol!

14 aprilie 2014 14:32

corleone "Nu te poţi lua după o doamnă a cărei instruire este rezultată din citit de pe prompter vreo 10 ani, trebuie să ştii putin drept. Doamna cunoscătoare, doamna căsătorită tot cu un comandant, cu primarul de la Voluntari. Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa de ce se întâmplă pe moşia soţului, că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, daca nu e atentă. Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele", a declarat Traian Băsescu.!!!!!!!!!! Trimiteti textul cancelariilor europene sa vada in cine au "incredere!"! Inca un pic si iesea o noua "tiganca imputiita'.... Limbaj golanesc, mizerabil... DESCALIFICANT!!! Romania nu e mosia lui BAsescu. Poate asa are el impresia, dar nu e asa deloc!!!!!!! LEGEA trebuie sa functioneze pentru toti in egala masura! Totul se plateste mai devreme sau mai tarziu! SA intelem ca tov Kovesy are tema pt acasa???? Marlania ridicata la nivel de politica de Stat!!!! Am ajuns bine de tot....

14 aprilie 2014 12:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.