Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Poliţia a deschis marţi o anchetă pentru "crimă" după ce corpul unei femei a fost găsit pe proprietatea casei regale britanice din Sandringham, loc unde familia regală petrece în mod obişnuit sărbătorile de Crăciun, relatează AFP, potrivit Mediafax.

În timpul unei conferinţe de presă, inspectorul Jes Fry a declarat că acest caz va fi tratat ca o crimă, adăugând că poliţia va cerceta şi eventualele legături cu persoane date dispărute sau cu alte dosare nefinalizate din Marea Britanie.

"Corpul se afla acolo de o perioadă de timp. Dovezile găsite indică o crimă şi examinăm dosare privind persoane dispărute şi alte cazuri care nu au fost încă elucidate, local sau pe plan naţional", a declarat Fry.

Poliţia a fost alertată duminică în jurul orei 16.00 GMT (18.00, ora României), de o persoană ce se plimba, moment în care câinele său a descoperit într-o pădure aflată la 1,6 kilometri de intrarea principală a castelului Sandringham, în domeniul regal de 8.000 de hectare.

Acest domeniu, aflat la aproximativ o sută de kilometri de Cambridge, este locul unde familia regală a petrecut Crăciunul. Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta, era spitalizat în acea perioadă din cauza unei probleme cardiace.

Regina a petrecut frecvent Crăciunul aici, jumătate din domeniu fiind închiriată unor fermieri, iar jumătate fiind împădurită.

Casa regală a refuzat luni să facă vreun comentariu cu privire la acest caz.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.