Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O nouă reuniune a liderilor opoziţiei ucrainene cu preşedintele Viktor Ianukovici a început luni la Kiev, anunţă Preşedinţia Ucrainei.

La reuniune participă fostul campion la box Vitali Klişciko, Arseni Iaţeniuk, din partidul fostului premier Iulia Timoşenko, şi naţionalistul Oleg Tiagnibok.

Iulia Timoşenko a îndemnat opoziţia ucraineană să respingă condiţiile "umilitoare" propuse de Administraţia Viktor Ianukovici pentru depăşirea crizei politice din Ucraina. "Cer în mod categoric liderilor opoziţiei să nu accepte aceste condiţii umilitoare", a declarat Iulia Timoşenko din închisoare.

Anterior, Opoziţia ucraineană a anunţat că este pregătită să continue negocierile cu preşedintele Viktor Ianukovici, avertizând însă că răbdarea contestarilor a ajuns la capăt.

Principalele partide de opoziţie au anunţat, într-un comunicat comun, că sunt pregătite să reia discuţiile cu reprezentanţii puterii, "în pofida tentativei autorităţilor de a întrerupe negocierile şi a decreta starea de urgenţă".

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.