Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Transplant, Radu Deac, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că activitatea de transplant nu va fi întreruptă, deşi momentele prin care trece sunt grele.

Activitatea de transplant este salvatoare de viaţă şi are un caracter profund de urgenţă. Presupune o responsabilitate maximă tot din această activitate", a spus prof. dr. Deac.

El a susţinut că transportul a dat întotdeauna emoţii, întrucât intervine neprevăzutul, cum ar fi condiţiile meteorologice.

Reprezentantul Agenţiei Naţionale pentru Transplant consideră că ar fi necesară reînfiinţarea unui serviciu de transporturi medicale, aşa cum a fost Aviasan.

"Văd necesitatea să existe un avion performant, sigur, în fiecare din regiunile istorice ale ţării, pentru activitatea de transport medical", a spus Deac.

Potrivit lui Radu Deac, dr. Radu Zamfir a dovedit nu numai calitatea unui medic de excepţie, ci şi a unui om de excepţie.
Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.