Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Model, actrita si, spera ea, cantareata de top. Asa s-ar putea caracteriza cariera de pana acum a Ginei Pistol, care ar cam vrea sa apeleze la "artileria grea" ca sa se lanseze in clasamentele muzicale.

Anul 2013 a fost unul plin de reusite profesionale pentru Gina Pistol.

Ea a devenit angajata permanenta la emisiunea "Serviciul Roman de Comedie", a participat la show-ul "MasterChef", la numeroase evenimente mondene, iar pe final era cat pe ce sa bifeze inca un job.

Pe 26 decembrie, a avut loc finala "Vocea Romaniei", iar Gina a fost pe punctul de a ajunge si asistenta lui Pavel Bartos, in locul Nicoletei Luciu. Cum Luciu s-a imbolnavit chiar inainte de emisiune, Gina a fost chemata de acasa sa ii ia locul.

Nicoleta si-a revenit, insa, dar Gina, coafata si machiata de zile mari, a trebuit sa isi umple cumva timpul petrecut la Buftea.

A ales sa stea cat mai mult in preajma unuia dintre cei mai ravniti burlaci din showbiz, dar, in acelasi timp, si creator de vedete muzicale.

Toata seara, Ginuta noastra l-a "periat" pe Smiley, l-a mangaiat si i-a suras cum numai ea stie, semn ca avea ceva ganduri cu el. Poate personale, poate profesionale.

Gina nu l-a lasat in pace pe Smiley nici cand facea fotografii cu Sore

Pentru ca, deja se stie, Pistol cam viseaza la o cariera muzicala si nu pierde niciun prilej sa isi etaleze calitatile vocale, pe la evenimentele pe unde e invitata.

O piesa scrisa de Smiley, poate o invitatie la studio, in marea familie HaHaHa Production, ar fi pentru Gina o lovitura de senzatie, care i-ar ridica automat cota si ar propulsa-o in topuri.

Smiley nu s-a aratat insa foarte interesat, dar totul se poate sa fi fost din cauza incarcaturii emotionale foarte mari, din moment ce era marea seara a finalei si se declara a treia "Voce a Romaniei".

Din pacate, concurentul lui Smiley nu a castigat concursul, dar, cine stie, surpriza poate aparea din partea Ginei Pistol.

Integral pe CancanComentarii

clujan Ginuto, dai o tara de kizduta si apoi sa vezi cum se inmoaie...

1 ianuarie 2014 8:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.