Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, întrebat în legătură cu declaraţii ale sale anterioare privind unificarea cu Republica Moldova, că se va ocupa de acest proiect după încheierea mandatului.

Şeful statului a fost întrebat, într-o emisiune a postului B1 Tv, despre o declaraţie a sa anterioară în legătură cu proiectul de ţară privind unificarea cu R.Moldova, dacă are în mod clar un proiect de care să se ocupe din acest punct de vedere sau a făcut doar un enunţ la nivel teoretic.

"Categoric mă voi ocupa de acest proiect, va fi unul din proiectele în care, după ce îmi voi termina mandatul, îmi voi pune resursele", a declarat Traian Băsescu, într-o emisiune a postului B1 Tv.

Traian Băsescu a spus că el crede în acest lucru şi crede că şi România are nevoie de Republica Moldova şi Republica Moldova de România, ca să avanseze mai rapid, mai sigur, în drumul său european.

"Nu îmi este ruşine de ce am spus şi nu mă deranjează nici dacă vreun politician spune: vai, cum am putut spune aşa ceva, că îi întărim pe comuniştii de la Chişinău. Comunişti sunt toţi aceia care joacă între Moscova şi Bruxelles (...). Dar nu este un proiect care să se poată face mâine sau poimâine", a spus şeful statului.Integral pe GândulComentarii

CTC In ce calitate te vei ocupa de chestia asta, "dupa ce termini mamndatul" ? Intrucat, in locul care ti-a fost destinat, folosirea dispozitivelor electronice de comunicare este interzisa. Flota, casele, nana... ca protectia ta se cam duce pe apa sambetei si astia te aresteaza. Daca te gandesti la prescriptie speri degeaba: legea se poate modifica, ca au majoritate zdrobitoare in Parlament.

12 decembrie 2013 9:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.