Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat că la greva de avertisment de luni au participat în general asistenţii medicali, moaşele şi infirmierele, şi că, deşi recunoaşte că au lefuri mici, nu înţelege de ce fac grevă acum şi nu au făcut în 2010, când au avut salariile reduse cu 25 la sută.

"La această manifestare participă, în general, asistenţii medicali, moaşele, infirmierele, şi pe bună dreptate, pentru că au lefuri mici. Dar nu înţeleg de ce fac acum, pentru că în 2010 au avut tăieri de 25 la sută şi nu au făcut grevă. Acum fac grevă. Cum s-au descurcat trei ani cu lefuri tăiate 25 la sută este greu de discutat", a spus ministrul Sănătăţii.
Integral pe GândulComentarii

Parerea mea Am vaga impresie ca schimbarea de regim, pe cale de a se produce, a cam slabit aparatul informativ-represiv-coercitiv, care incalecase miscarea sindicala. Adica, orice ar fi incercat aia sa faca, venea "statul de drept" cu o combinatie operativ-informativa. Cum ar fi, spre exemplu, niscai dosarele urat mirositoare, facute unor lideri sindicali. Vreti greva, uite ce avem noi aici. Slabind agregatu` informativ-represiv, ala (stiti voi care), miscarea sindicala iese din amorteala. Asa ca o sa aveti si greva.

25 noiembrie 2013 16:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.