Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sute de proteste locale se petrec în toată China, în fiecare lună, generate de diverse nemulţumiri pe care cetăţenii de rând şi le exprimă în pofida repercusiunilor.

Însă niciodată până acum nu s-a mai întâmplat aşa ceva: Wukan, un întreg orăşel cu 10.000 de locuitori din Sud-Est-ul Chinei s-a revoltat, alungând toate autorităţile din localitate şi ridicând baricade de jur-împrejurul localităţii, informează CNN şi BBC news.

Oamenii protestează de mai multe săptămâni împotriva liderilor comunişti locali, pe care îi acuză de matrapazlâcuri imobiliare (vânzarea terenurilor localităţii şi însuşirea banilor rezultaţi din tranzacţii). Poliţia a intervenit, ca de obicei, brutal şi poate că revolta s-ar fi stins fără rezultate notabile.
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Cretinei Ratza Tu măcăi pe nas, creatură idioată ce ești! Te-n măta-n dos de mortăciune ce ești!

17 decembrie 2011 0:42

Ratza Vorbesti de parca voi Traco-Geto-Dacii v-ati fi trezit acum 20 de ani ... de aceea iti doresc si tie, primordialule rasist cu piele alba sa te trezesti la realitate

16 decembrie 2011 14:16

Aha! Începe Revoluția chinezoților? În Europa a început de mai bine de 25 de ani, ar cam fi timpul să se trezească și gălbejiții la realitate!

16 decembrie 2011 13:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.