Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Roscata detine mai multe magazine de haine si, de curând, si-a lansat si propria colectie vestimentară. In luna martie, ea a depus o cerere la OSIM prin care a cerut ca numele mărcii "BB by Bianca Dragusanu" să devină marcă inregistrată, iar acum a făcut acelasi lucru si cu numele ei.

Astfel, la începutul lunii iulie, ea a depus la OSIM o cerere de înregistrare pentru aceeaşi clasă de produse ca şi în cazul mărcii BB by Bianca Drăguşanu: piele şi imitaţii de piele, produse din aceste materiale necuprinse în alte clase; piei de animale; geamantane şi valize; umbrele şi bastoane, bice şi articole de şelarie, articole de îmbrăcăminteşi încălţăminte, articole pentru acoperirea capului, potrivit economica.net.

Integral pe CancanComentarii

şi articole de şelarie, Eheeeeeee ! Iapa trebuie strunita.

4 august 2013 9:09

Max Asta nu deschide gura decât pentru sex oral. Cum dracu este in stare sa aibă câteva magazine. Probabil i le tine un baiat deștept contra, normal, ce face ea cu gura deschisa :)

3 august 2013 21:50

Max Nu ne mai jigniți inteligenta cu atârnătoarea asta, va rog frumos. Chiar crezi ca ne interesează ce face coarda asta?

3 august 2013 21:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.